Sondaj: Cine credeti ca o sa castige finala X FACTOR ? Voteaza-ti favoritul…

22

<a href=”http://polldaddy.com/poll/5803216/”>Cine credeti ca va castiga finala X-Factor?</a>

Mai multe detalii despre concurenti gasiti aici.

22 thoughts on “Sondaj: Cine credeti ca o sa castige finala X FACTOR ? Voteaza-ti favoritul…

  1. Andrei Leonte o sa castige mai mult decat 100%. De fapt si merita. Si Iulian imi place , are mult talent, face show, pacat ca e etichetat de multa lume din pricina culorii lui dar …tot Andrei simt ca merita sa castige. Alin, fara suparare NU. Problema e ca din pacate putini stiu ca Alin are un caracter foarte urat . Are voce dar la caracter e sub orice critica.

  2. Nu-i pe dreptate!!!Andrei nu merita nici macar locul 2ce show face andrei ???? nu transmite nimic..nu mi se pare potrivit sa castige;) daca ar fii pe dreptate..si romanii nu ar fii asa rasisti..castigator ar trebui sa fie Iulian Vasile..dar ..asa s-a intamplat si la romanii au talent..nu a castigat Valentin Dinu..tot din cauza asta!!!!!!!

  3. Oricare dintre ai , in afara de Alin, care si-a castigat simpatia publicului cu santaj sentimental(o iminenta operatie la gat).Curios este ca minciuna a prins.Omul nu mai are nimic la corzile vocale.
    O fi avut ceva?

  4. Elena nu a avut nimic la gat…iti spun eu ca e o chestie de show…atat…pentru suspans, curiozitate etc…stiu din surse sigure.Desi stiu, mai multe nu pot nici eu sa spun…Cert e ca nu iese castigator.

  5. Mi-ar placea sa fie Andrei! Desi e cel mai tanar, nu e increzut si ingamfat si, se vede clar, canta cu mult suflet!

  6. Doamne ce fel de oameni sunteti! Medicul a spus ca Alin ar putea ajunge la operatie fiindca avea un cheag de sange pe corzile vocale. Era nevoie doar de o pauza vocala, dar ce stiti voi? Stiti doar sa vorbiti ca niste babe la sant la o samanta. Ce sa mai spun, votati-l pe Andrei care din pacate, este afon. N-am nimic cu el, dar nici el cu auzul muzical.

  7. Este Imposibil si incredibil ca vocea lui Alin este comparata cu a lui Andrei . Va rog luminati-ma . Eu nu inteleg .

  8. Voi nu vedeti ca Andrei nu are experienta.Cu totusi ca e cel mai tanar Alin ar merita sa castige.Acest om canta din suflet.Felicitari si lui Iulian.Bafta Alin si am incredere in tine.Tu chiar ai factorul X

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image