Stiati ca Joker din Batman (Heath Ledger) a murit ? Probabil rolul i-a purtat ghinion…

Au trecut 4 ani de la moartea actorului Heath Ledger iar eu abia astazi am aflat aceasta veste tragica. Probabil lipsa televizorului si a stirilor la aceea vreme m-a facut sa trec peste aceasta stire, insa astzi am cautat pe net informatii despre cum a murit.

La acea vreme presa relata ca el s-ar fi sinucis cu o supradoaza de somnifere. Cu 2 luni inaintea decesului, actorul dadea semne de neliniste si parea a fii sub influenta drogurilor.

Pacat ca proiectele sale actoricesti s-au oprit la Londra in timpul filmarilor pentru seria ‘ Batman’, ‘The Dark Knight’ unde juca rolul lui Joker, ‘ un clovn psihopat, care ucidea in masa, schzofrenic si fara sentimente’. Rolul l-a solicitat atat de mult fizic si psihic incat Ledger uita des sa mai doarma si sa aiba grija de personalitatea lui.

Filme cu Heath Ledger: Brokeback Mountain, Casanova, 10 Things I Hate About You, A Knight’s Tale, I’m Not There


(function() {var d,v,s;d = document;v = d.createElement(‘script’);v.type = ‘text/javascript’;v.async = true;v.src = ‘http://video.cinemagia.ro/player/resize.js’;s = d.getElementsByTagName(‘script’)[0];s.parentNode.insertBefore(v, s);})();

2 thoughts on “Stiati ca Joker din Batman (Heath Ledger) a murit ? Probabil rolul i-a purtat ghinion…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *