S-a lansat site-ul Comparo.ro! Vezi despre ce e vorba…

0

In urma cu cateva zile s-a lansat un nou site, este vorba de Comparo, un nou proiect online ce are la baza compararea preturilor a mii de produse din toate categoriile.

Design-ul este relativ unul nou si destul de atragator asa ca navigarea pe site este destul de usoara. In plus de asta gasiti si o parte a site-ului unde sunt numai reduceri, adica este facut exact pe gustul Romanilor.

Intr-o parte a site-ului gasiti cel mai ieftin RCA din tara, va spun din propria experienta ca au cele mai mici preturi si ca merita incercati de indata ce va expria asigurarea.

Pornind de la asigurari si produse financiare, pana la produse de larg consum si reduceri, comparo.ro este locul unde te poti informa corect despre caracteristicile si preturile acestora si de unde poti opta sa le comanzi online, asta totul la un clic distanta fata de orice utilizator din lume.

Navigand pe site am gasit cateva informatii pretioase. Mai exact am gasit rubrica „Despre” unde ne spune cum s-a pus bazele acestui site.

Comparo este un proiect menit sa informeze corect si eficient vizitatorii sai, despre o gama variata de servicii si produse. Pornind de la asigurari si produse financiare, pana la produse de larg consum si reduceri, comparo.ro este locul unde te poti informa corect despre caracteristicile si preturile acestora si de unde poti opta sa le comanzi online.
Cine a dezvoltat acest site?
Suntem o echipa de 10 tineri romani, cu experienta in domeniul aplicatiilor web si a marketingului online, avand o experienta de peste 5 ani in dezvoltarea de solutii orientate catre clienti.

Intr-un final vreau sa va spun ca site-ul este destul de folositor pentru vanatorii de reduceri, adica toate ofertele care sunt pe sute de site-uri le gasim doar la cateva click-uri distanta nemaifiind nevoie sa le verificam in fiecare zi pe toate. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image