Program Revelion 2012: Antena 1, PRO TV, Kanal D si Prima TV

6


Revelion la „Antena 1” 2012 – Ghiceste personajul!

Vezi ce mesaj a transmis Mihai Nesu in noaptea de revelion!

In curand si altele…

Ca si anul trecut vreau sa trec in revista programul TV din noaptea de REVELION pentru cele mai importante televiziuni din Romania.  Antena 1, PRO TV, Kanal D si Prima TV raman favoritele romanilor si mai jos aveti programul TV dupa cum urmeaza:

  • Programul pentru Antena 1 o sa fie in felul urmator:

– La ora 20:20 (In puii mei cu Mihai Bendeac)
– La ora 21:45 (Revelion de poveste – Prezentat de Dan Negru pentru al 12-lea an consecutiv)

  • Program pentru PRO TV in noaptea de revelion:

La ora 20:15 (Serviciul Roman de comedie)…Toni Grecu va gasi cele mai amuzate stiri ale saptamanii, le va intoarce pe toate partile si le va discuta cu personalitati reale ale scenei romanesti, fie ea politica, sociala sau artistica.
La ora 21:45 (Star Maraton de Revelion)…Pentru ultima noapte a acestui an ProTV a pregatit un adevarat maraton: Star Maraton de Revelion. O competitie a vedetelor care se vor duela in hituri; cele mai tari hit-uri ale ultimilor 20 de ani.

  • Program pentru KANAL D in noaptea de revelion

Gabriela Cristea Toader, Andreea Mantea si Gabriel Coveseanu va invita sambata, 31 decembrie, de la ora 21.30 la cea mai tare emisiune de divertisment – “REVELIONUL CARE IMI PLACE”, la KANAL D.


  • Program pentru Prima TV in nopatea de revelion
Grig Chiroiu, alias Pupaza, alaturi de gasca „Trasnita”, va invita la un spectacol deosebit la trecerea dintre ani, pe 31 decembrie, de la ora 22:15, la Prima TV. 

„Va fi un Revelion linistit, de actualitate, si bineinteles, trasnit. De aceasta data, personajele sunt altele decat cele din serial. Veti face cunostinta cu o familie aristocrata care primeste colindatori din ziua de astazi, vom gasi candidatul perfect pentru „Vocea Romaniei”, si vom face si un recensamant al personajelor din filme celebre, de la Alba ca Zapada si Darth Vader, pana la Cei 3 Muschetari. Surprizele nu se opresc aici, asa ca va invit sa urmariti Trasnelionul!”

6 thoughts on “Program Revelion 2012: Antena 1, PRO TV, Kanal D si Prima TV

  1. domnule anonim, de indata ce episodul trasneliada de revelion o sa fie disponibil cu siguranta o sa-l gasesti si pe acest site. Pana in aceasta seara speram sa avem intreg episodul..

  2. PàI NU STITI Cà ìNAINTE Sà APARà ORICE EPISOD CU TRàSNITI CHIAR SI TRàSNELIADA PE NET TREBUIE Sà FIE PRIMA TOATE RELUàRILE DE LA ORA 17:00 SI 5:00 DA SI ACUMA CINE NU GàNDESTE SI EU STIU SI AM NUMA 11 ANI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image