Videoclip in premiera: Andreea Balan – Like a Bunny

3

In urma cu cateva momente s-a lansat videoclipul melodiei”Like a Bunny” interpretata de Andreea Balan. Melodia este aparuta de ceva timp, mai exact pe 13 mai s-a lansat. Din cate stiu piesa este compusa si produsa de Keo impreuna cu Bobby Moore.

Videoclipul a fost filmat in creta si a fost regizat de Alex Ceausu, iar pe partea de post-productie s-a ocupat Cristi Smarandoiu. Urmariti cel mai recent videoclip semnat Andreea Balan

Andreea are si un anunt pentru fanii de pe facebook „Dragii mei, Pentru unii vara e pe sfarsite insa mie imi place atat de mult incat eu zic ca vara abia incepe!

Like a Bunny e genul de melodie care da tonul petrecerilor si va chem pe toti sa dansati alaturi de mine si dansatoarele mele.

Videoclipul a fost filmat in Creta, am lucrat cu Alex Ceausu pentru regie si Cristi Smarandoiu.

A fost destul de usor sa facem bagajele pentru aceasta mini-vacanta: multe costume de baie!! Ne-am jucat in apa si pe plaja si ne-am bucurat din plin de vremea frumoasa!

Piesa a fost compusa si produsa de Keo & Bobby Moore care au simtit Like a Bunny ca un single jucaus, o dedicatie sexy atat pentru fete cat si pentru baieti.

Daca Trippin’ a avut o tenta mai romantica si lirica, Like a Bunny dezlantuie un party pe plaja! We’re gonna keep this party rockin’ up until dawn!

Va mai spun doar ca tot ceea ce vedeti in videoclipul Like a Bunny ne reprezinta – suntem fete sexy cu atitudine si ne simtim bine asa! :))

Va pup!

3 thoughts on “Videoclip in premiera: Andreea Balan – Like a Bunny

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image