Videoclip B.U.G. Mafia feat. Loredana – Fara Cuvinte

1

In urma cu cateva momente B.U.G. Mafia impreuna cu Loredana au lansat videoclipul melodiei „Fara Cuvinte”. Melodia o s-o regasim pe viitorul album „Inapoi In Viitor”, album ce va fi lansat luna viitoare.

Videoclipul pare desprins dintr-un film real, un accident si ramai Fara Cuvinte. Melodia o puteti descarca gratis de aici .

B.U.G. Mafia: “Vrem să îi mulţumim Loredanei pentru că a înregistrat cu noi piesa “Fără Cuvinte” şi pentru că a acceptat să filmeze în nişte condiţii mai dificile decât cele întâlnite în mod normal. De asemenea, le mulţumim lui Dragoş Bucur şi Mirelei Oprişor pentru modul în care au dat viaţă acestei poveşti şi vrem să le transmitem că nu credem că ar fi fost alţi doi actori mai potriviţi pentru rolurile principale din clip. Întreaga echipă care a participat la filmări s-a comportat excepţional, însă trebuie să îi menţionăm în mod special pe Alex Ceauşu şi Cristi Smărăndoiu, care au dat 150% şi acum, la fel ca în cazul celorlalte producţii pe care le-am realizat împreună. Nu în ultimul rând, le mulţumim fanilor pentru răbdare şi susţinere şi sperăm că piesa şi clipul “Fără Cuvinte” se ridică la nivelul aşteptărilor lor.”

1 thought on “Videoclip B.U.G. Mafia feat. Loredana – Fara Cuvinte

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image