Video: Ilie Dumitrescu a PLANS: „Am un singur obiectiv: Steaua, campioana in acest sezon!”

0


Ilie Dumitrescu va antrena Steaua pentru 1 milioane de lei vechi, a dezvaluit Gigi Becali!

„Sunt la Constanta acum, la turneul lui Hagi. Nu am semnat un contract cu Steaua. Maine, daca va fi nevoie sa vin la Bucuresti, voi veni. Deocamdata, nu stiu ce s-a mai discutat”
, a spus Ilie Dumitrescu pentru Sport.ro!

„Ilie Dumitrescu este noul antrenor! Vom face maine o conferinta de presa! Mi-a spus ca ii vine sa planga cand l-am anuntat! Era la volan. Noul antrenor nu mi-a cerut nimic! Nu vrea niciun ban! a spus Gigi Becali la Sport.ro!

„Eu am un singur obiectiv: Steaua, campioana in acest sezon! Plec daca nu reusim asta!” i-a spus Ilie Dumitrescu lui Gigi – asta a dezvaluit seful Stelei la Sport.ro!

„L-am asigurat pe noul antrenor ca va avea respectul de care nu a avut nici Piturca. Omul asta, care va veni antrenor maine, nu suporta comparatie nici cu Olaroiu, nici cu nimeni. M-am impresionat ca va antrena fara bani”, a spus Gigi Becali.

„Mi-a mai spus ca, la lotul pe care il are acum, Steaua nu are nevoie de intariri. Noul antrenor mi-a spus ca nu are nevoie de nimic. Steaua nu are voie sa nu castige campionatul. Mi-a zis: Imi vine sa plang de bucurie!”, a mai spus Becali

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image