Prea puţin spaţiu pe ecran? Totul e de domeniul trecutului. Mai mult spaţiu şi vizibilitate sporită: Aceste unelte 3D gratuite transformă Windows-ul şi îi oferă o interfaţă tridimensională.

Managerul pentru desktop BumpTop Free vă oferă senzaţia unui birou real. Puteţi să vă stivuiţi fişierele 3D, sau să le împrăştiaţi, să le lipiţi pe perete sau să vă organizaţi biroul într-o dezordine controlată.

Cu T3Desk 2010 obţineţi o vizualizare mult mai bună a desktop-ului, cu mai multe ferestre deschise. De exemplu, toate ferestrele deschise sunt micşorate atunci când vă doriţi, cu o combinaţie arbitrară de taste. Ferestrele nu dispar în taskbar, ca de obicei, ci sunt „absorbite” de desktop şi sunt mai mult sau mai puţin vizibile, în funcţie de transparenţa selectată.

La fel ca şi în Windows 7, cu Windows-Flip-3D puteţi trece ferestrele într-o reprezentare 3D cu Shock 4Way 3D. Dar în loc să modificaţi numai reprezentarea, porniţi un desktop cu totul nou cu acest program freeware, care oferă de patru ori mai mult spaţiu decât aveaţi până acum.

Programul freeware transformă desktop-ul într-o lume tridimensională în care puteţi roti, ridica şi împrăştia fişierele după cum vă doriţi.

3D Desktops for Windows 

1 thought on “Desktop 3D pentru Windows

  1. Daca doriti sa facem link exchange cu siteul http://www.wowjocuri.ro (pagerank 4) cu titlul "jocuri online"
    In schimb eu va adaug siteul pe http://www.wowjocuri.ro in sectiunea "parteneri" si pe http://www.makeverything.com pe toate paginile
    P.S Daca sunteti de acord si dupa ce m-ati adaugat pe siteul dvs,va rog sa imi trimiteti un mail cu numele siteului si titlul cu care doriti sa va adaug
    Astept mailul dumneavoastra
    Multumesc
    costel_box@yahoo.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image