Samsung Galaxy Reverb: Poze, detalii si pret!

1

Samsung Galaxy Reverb M950 este un smartphone din clasa de mijloc ce a fost lansat recent. Nu are caracteristici tehnice comparabile cu S3 dar a fost conceput pentru a oferi o alternativa celor care vor un smartphone performant dar nu dispun de un buget prea mare. Sa vedem si cate specificatii ale acestui telefon samsung.

Design inedit si protectie sporita impotriva zgarieturilor

Designul este unul interesant, colturile superioare avand o forma rotunjita iar cele din partea din jos se remarca printr-o forma usor alungita. Capacul prezinta striatii fine ce confera rezistenta sporita impotriva zgarieturilor. Ca dimensiunie, acest telefon este unul mediu, avand 122 mm lungime, 64 mm latime si 11,3 mm grosime. De asemenea, Reverb cantareste 129 de grame.

Ecran de 4 inci cu 16 M culori

Display-ul are o dimensiune de 4 inci, mai mic de cat S2 dar la fel ca si iPhone 5. Rezolutia ecranului e decenta, avand 480 x 800 pixeli si o densitate a pixelilor de 233 ppi. Chiar daca nu este cel mai performant ecran de la Samsung, cele 16 milioane de culori vor reusi sa se ridice la inaltimea unui smartphone middle class.

Procesorul si memoria RAM asigura o utilizare aproape perfecta

In ceea ce priveste detaliile tehnice, Galaxy Reverb sta chiar foarte bine. Procesorul de 1,5 GHz face utilizarea extrem de rapida iar cei 768 MB de RAM cu siguranta se vor descurca si in cazul aplicatiilor ce necesita resurse ceva mai multe. Spatiul de stocare este de doar 4GB, dar nu trebuie sa va alarmati deoarece telefonul dispune si de posibilitatea atasarii unui card micro SD. Astfel, memoria interna a acestui smartphone poate ajunge pana la 32 GB.

Nimic special la capitolul conectivitate. Baterie decenta

Galaxy Reverb vine cu Wi-Fi 802.11, Wi-Fi Direct, Wi-Fi hotspot, Bluetooth v4.0 si un port microUSB v2.0. Bateria este de tip Li-Ion si are o capacitate de 1700 mAh, ce confera telefonului o autonomie de 129 de ore in stand-by si 7 ore si 30 minute in convorbiri.

Android v4.0.4 si aplicatii obisnuite pentru un Galaxy

Dupa cum probabil deja va asteptati, Samsung M950 are instalat drept sistem de operare Android v4.0.4 – Ice Cream Sandwich. In rest, la partea de soft, telefonul vine cu aplicatiile obisnuite. Astfel, veti gasi un accelerometru, un sensor de proximitate si urmatoarele aplicatii: Google Search, Maps, Gmail, YouTube, Google Talk, Document Viewer, Organizer, Photo viewer/editor, Predictive text input si Voice memo/dial/commands.

Camera foto de 5 MP

Camera foto are caracteristici destul de decente. Cea principala vine cu 5MP si o rezolutie de 2592 x 1944 pixeli si functii precum Geo-tagging, Autofocus, LED flash. In caz ca vreti sa filmati este bine de stiut ca rezolutia este de 480 p. Telefonul dispune si de o camera secundara destul de performanta, cu o rezolutie de 1,4 MP ce asigura apeluri video de o buna calitate.

Samsung Galaxy Reverb – Specificatii si Pret

Cateva concluzii: Samsung Galaxy Reverb M950 nu este un telefon care sa rupa norii, dar nici nu si-a propus acest lucru. Pretul acestuia este de aproximativ 250 dolari, in Statele Unite, fara niciun fel de contract – si asta spune multe deja.

Samsung Galaxy Reverb video review:

1 thought on “Samsung Galaxy Reverb: Poze, detalii si pret!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image