G-Power Hurricane BMW M5 a atins viteza de 363 km/h, ceea ce il face cel mai rapid sedan din lume.

ESENTIAL

730 CP are modelul G-Power Hurricane BMW M5.
363 km/h este viteza atinsa de acest BMW M5.
402 km/h este viteza la care poate ajunge G-Power Hurricane BMW M5 in conditii normale de vreme.
BMW este recunoscut in intreaga lume pentru modele sale premium extrem de performante pe sosea. Gratie motoarelor puternice si calitatilor incredibile ale pachetului „M”, modelele BMW se pot lauda cu titlul de cele mai performante vehicule pe drumurile publice.
Tunerii germani de la G-Power au decis sa concretizeze acest statut si sa demonstreze lumii intregi ca sedanul M5 modificat de ei este cel mai rapid model cu patru usi existent in lume.
Astfel, G-Power a supraalimentat motorul standard V10 de 507 CP reusind sa ridice puterea noului Hurricane BMW M5 pana la 730 de cai.
Tunerii germani au incercat puterea acestui M5 modificat pe ovalul de la Papenburg. Ovalul de teste masoara 12.3 km si are un unghi de inclinare de aproximativ 50 de grade. Testele efectuate aici cu modelul G-Power Hurricane BMW M5 au dus la rezultate incredibile: 363 km/h viteza maxima.  In aceste conditii, M5-ul tunat de G-Power a reusit sa repaseasca recordul lui Brabus Rocket Mercedes CLS (362.4 km/h). Performanta sedanului bavarez este cu atat mai deosebita in conditiile in care a fost realizata pe o vreme putin prietenoasa, cu asfalt umed si cu precipitatii sub forma de ploaie si ninsoare..
Aceste rezultate demonstreaza ca M5-ul modificat de G-Power este cel mai rapid BMW de sosea si cel mai rapid sedan din lume. Conform oficialilor germani, modelul putea ajunge pe ovalul de la Papenburg la viteza maxima de 402 km/h in conditii normale de clima. (automarket.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image