Riddick: Rule The Dark revine in 2013! Vezi noul trailer…

0

Probabil ati auzit de acest film pana acum, insa acesta este partea a 3-a, primele 2 parti pot spune ca au fost bestiale si merita oricand revazute, suspans pana la sfarsitul filmului si actiune cu duiumul.

Riddick (Mark Sinclair Vincent zis Vin Diesel) are 45 de ani, insa jos palaria pentru filmele care le-a facut si pentru cele care o sa le faca, serii precum Fast and Furious si multe altele in care il gasim intr-un rol principal.

Slots online

Filmul se lanseaza in Romania pe data de 13.09.2013, sper sa nu fie cu ghinion pentru ca se lanseaza pe data de 13…ei bine continuam cu regizorul filmului care este David Twohy, cel care a facut Pitch Black, The Brazilian Job, A Perfect Getaway etc.

Mai jos avet primul trailer cu acest film, ce parere aveti ?

(function() {var d,v,s;d = document;v = d.createElement(‘script’);v.type = ‘text/javascript’;v.async = true;v.src = ‘http://video.cinemagia.ro/player/resize.js’;s = d.getElementsByTagName(‘script’)[0];s.parentNode.insertBefore(v, s);})();

Trădat de propriii semeni şi lăsat să moară pe o planetă pustie, Riddick luptă pentru supravieţuire împotriva extratereştrilor prădători şi devine mai puternic şi mai periculos decât oricând. În curând, vânători de recompense din toată galaxia vor porni în căutarea lui Riddick doar pentru a se găsi ei înşişi pioni în planul său elaborat. Cu duşmanii săi exact unde îi vrea, Riddick dezlănţuie un atac al răzbunării, înainte de a reveni pe planeta sa de origine, Furya, pentru a o salva de la distrugere. cinemagia.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image