Oferta soc: „Manchester City”: 20 milioane € plus Robinho, în schimbul lui Ibra!

0
Chiar dacă în ultima perioadă s-a vorbit intens despre un transfer al lui Zlatan Ibrahimovic la AC Milan se pare că atacantul suedez este mai aproape totuşi de o formaţie din Premier League.

Manchester City este gata să înainteze o ofertă fabuloasă, în stilul deja arhicunoscut al „Cetăţenilor”, pentru a-l achiziţiona pe fotbalistul celor de la Barcelona. Gruparea engleză este dispusă să plătească 16, 5 milioane de lire sterline, aproximativ 20 de milioane de euro, plus cedarea brazilianului Robinho pe Nou Camp, informează publicaţia spaniolă Sport.

Conform sursei citate, Mino Raiola, agentul lui Ibrahimovic, a demarat deja negocierile cu reprezentanţii lui Manchester City pentru realizarea transferului. Dacă ar ajunge în Premier League starul suedez ar deveni cel mai bine plătit fotbalist din lume. Un alt avantaj în realizarea tranzacţiei este şi antrenorul Roberto Mancini, care îl cunoaşte foarte bine pe Ibrahimovic, cei doi colaborând la Inter Milano în perioada 2006-2009.

Dacă transferul s-ar perfecta Robinho ar ajunge să evolueze pentru rivalii de moarte ai celor de la Real Madrid, echipă la care brazilianul „a debutat” în fotbalul european. În cei doi ani petrecuţi la Manchester, Robinho nu a impresionat prin evoluţiile sale, dovadă fiind faptul că în ultima parte a sezonului trecut a fost împrumutat la Santos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image