Madalina Manole a murit. Surse: Artista ar fi inghitit insecticid

0

In urma cu trei saptamani, Madalina Manole ar fi avut o tentativa de sinucidere, cu ibuprofen si paracetamol. In locuinta respectiva locuiesc sotul Madalinei si soacra acesteia.

Cantareata Madalina Manole a fost gasita moarta de sotul ei, miercuri dimineata, in locuinta lor din localitatea Otopeni.

11:08 – Anchetatorii au gasit langa corpul Madalinei Manole, gasita decedata, miercuri dimineata, un recipient cu insecticid si un pahar, criminalistii spunand ca cel mai probabil artista a inghitit din substanta, au declarat pentru Mediafax surse judiciare.

09:55 – Anchetatorii au incheiat cercetarile la casa Madalinei Manole.

09:33 – Politistii de la Inspectoratul Judetean de Politiei Ilfov, doi ofiteri de la IGPR si un procurorul al Parchetului Capitalei fac investigatii cu privire la imprejurarile in care a decedat cantareata Madalina Manole, necropsia urmand a fi efectuata joi, au declarat pentru Mediafax surse judiciare.

08:35 Artista Madalina Manole, care a murit miercuri dimineata, a fost gasita de ambulanta intr-o balta de sange, au declarat pentru Mediafax surse judiciare.

Autopsia va stabili cauzele producerii decesului Madalina Manole, au precizat sursele citate.

Primele cercetari indica fara dubii ca artista s-a sinucis, unul din elemente care confirma aceasta ipoteza este si mesajul pe care cantareata l-a lasat, miercuri, in jurul orei 2.00, sotului sau pe telefonul acestuia, in care spunea ca „nu se mai simte frumoasa”, afirma sursele citate.

Anchetatorii insa preleveaza probe si audiaza membrii familiei cantaretei pentru a elucida imprejurarile in care s-a produs moartea Madalinei Manole.

In ajutorul politistilor ilfoveni s-a dispus trimiterea la fata locului a doi ofiteri ai Inspectoratului General al Politiei Romane, iar un procurorul al Parchetului Tribunalului Bucuresti coordoneaza ancheta.

09:25 – Potrivit anchetatorilor, nu au fost gasite urme de violenta pe corpul neinsufletit al Madalinei Manole. La aceasta ora, medicul legist se afla inca la locuinta din Otopeni a artistei.

Ora decesului va fi stabilita la finalizarea anchetei.

Potrivit autoritatilor, langa trupul artistei, care a fost gasit pe holul de la parterul casei, nu au fost gasite flacoane de medicamente.

Se pare ca Madalina Manole a fost internata in spital in luna mai, din cauza unor probleme cardiace.

09:19 – La aceasta ora criminalistii si procurorii se afla la resedinta Madalinei Manole din Otopeni. Necropsia va arata care au fost cazele exacte ale mortii.

09:00 – Madalina Manole a lasat un mesaj de adio pe telefonul sotului ei in care ar fi zis ca stie ca este iubita de toata lumea si ca ii pare rau.

08:40 – Ambulanta a fost anuntata la ora 5.37 pentru o femeie pe numele de Madalina Petru, de catre sotul artistei, Mircea Petru, spunand ca artistei i s-a facut rau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image