Miniprix te imbraca de Sarbatori! Reduceri substantiale…

0

CONCUS: miniPRIX invita toate doamnele si domnisoarele sa participe. Afla mai multe detalii despre concurs accesand acest link.

Nu mai este mult pana in noaptea de revelion asa ca cei de la miniPRIX vin cu solutii pentru tinuta dintre trecerea anilor. Reducerile sunt pe val  la aproximativ toate produsele de imbracaminte si incaltaminte asa ca nu mai ai de ce sa stai pe ganduri cand poti nascoci printre camasile elegante cu preturi reduse sau chiar va puteti alege ghetele de iarna care va caracterizeaza pe dumneavoastra.

Pretul camasilor variaza intre 6.6 lei (cea mai ieftina) si 42 lei (cea mai scumpa), majoritatea fiind la un pret de 27 sau 33 lei. Pot spune ca mi-a captat atentia aceasta camasa care costa doar 33 lei si este super eleganta, iar compozitia materialului este de 70% bumbac si 30% poliester.

In randul ghetelor de iarna raman cu ochii inreptati catre acestea, calitatea si eleganta isi spun cuvantul si mai e si vorba aia „Dai un ban dar stai in fata”.

Raman la cocluzia ca miniPRIX este unul dintre cele mai importante magazine online care ofera incredere, calitate si preturi foarte mici la toate gamele de produse, incepand cu hanorace, geci, camasi, lenjerie intima si terminand cu accesorii precum inele, bretari, esarfe etc.

Poti afla de aici http://www.miniprix.ro/blog/2011/12/miss-revelion-2011-2012/ sau de aici http://blogatu.ro/2011/12/miniprix-te-imbraca-de-sarbatori.html regulamentul concursului Miss Revelion 2011-2012. Poti sa postezi regulamentul in articolul de pe blogul tau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image