Iubita se strâmbă când îţi face sex oral? Schimbă gustul spermei!

0

Una din cele mai mari neplăceri pentru femei când vine vorba de sexul oral este fără îndoială gustul lichidului seminal. Vestea bună este însă că acesta poate fi foarte uşor de schimbat, de la neplăcut la… delicios!

Când vine vorba de gustul spermei, acesta depinde în cea mai mare parte de alimentaţie. Dacă mănânci mai dulce, la fel va fi şi sperma, aşa că adaptează dieta partenerului tău la gusturile tale în zilele în care te-ai hotarât să-l răsfeţi, notează perfecte.ro. În primul rând trebuie să mănânce fructele, în special pepenele, papaya, merele, ananasul şi mango. Alte mâncăruri de consumat sunt grâul, ţelină şi pătrunjelul. Conţinutul lor în clorofilă va îndulci gustul spermei.

La capitolul condimente, menta şi scorţişoara fac minuni, iar consumul mare de apă contribuie şi el la obţinerea unui gust mai bun. Toate acestea trebuie consumate cu o zi-două înainte, pentru că gustul nu se schimbă imediat.

Pe de altă parte NU trebuie să se consume lapte, brânză, usturoi, carnea roşie sau ceapa în zilele dinaintea sexului oral. La fel sunt şi varza, conopida, sparanghelul şi broccoli, din clasa legumelor.

De asemenea, iubitul tău ar trebui să evite să consume alcool şi cafea şi să o lase mai moale cu fumatul, lucru greu de făcut, dar dacă vrea o noapte minunată cu tine, ar trebui să facă nişte sacrificii, nu? (LIBERTATEA.RO)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image