In functie de cabinetul medical pe care il alegi pentru o consultatie ginecologica, costurile sunt cuprinse intre 70 ron si 150 ron. Aceasta consultatie presupune anamneza si consultatia propriu-zisa. Anamneza reprezinta discutia medic-pacient care are loc la inceputul consultatie. Prin intermediul acesteia medicul va incerca sa afle informatiile necesare pentru a face un tablou clinic general.

Atentie! Palparea sanilor poate presupune costuri suplimentare, aceasta nemaifiind inclusa in pretul consultatiei. Este bine sa intrebi inainte pentru a te asigura ca ai destui bani la tine. Testul Papanicolau costa intre 60 ron si 100 ron. Este bine ca atunci cand esti hotarata sa mergi la medicul ginecolog pentru consultul de rutina (cel anual) sa fii pregatita financiar si pentru testul Papanicolau.

Examenenul de secretie vaginala costa intre 50 ron si 100 ron. Si acesta este bine sa-l efectuam o data pe an. Cele de mai sus reprezinta costurile minime la care sa te astepti in cazul unui consult ginecologic.

Daca medicul va considera ca este nevoie de analize suplimentare ( ecografie, colposcopie, etc.) cere-i informatii cu privire la costuri pentru a te asigura ca esti pregatita.

Nu uita! Ai mereu la dispozitie varianta medicului de familie care iti poate face trimitere la medicul ginecolog. Costurile vor fi mult mai mici in acest caz. (despresex.com)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image