Cum sa ne imbracam de Revelion 2014 ! Tinuta de revelion…

1

Si anul trecut am spus cititorilor cum sa se imbrace in noapte de revelion, nu stim cati au ascultat de sfaturile noastre dar in mod cert o sa facem si anul acesta la fel, o sa le recomandam o tinuta eleganta cu care sa nu se faca de ras in noapte de revelion.

Totusi este revelionul, un eveniement destul de rar, este ca o zi de nastere insa sarbatorita de toti in aceeasi zi, asta inseamna ca trebuie sa avem o tinuta destul de eleganta, o tinuta care sa iasa putin in evidenta.

Pentru fete tinuta din noaptea dintre ani este destul de importanta, toate vor sa straluceasca si sa-si arate fundul plin cu sarmale…glumesc va d-ati seama. Neaparat trebuie sa combinam rosul cu negrul si poate cu putin alb daca mai este nevoie. Daca mergem pe traditii stiti bine ca trebuie sa avem pe noi ceva rosu, putem alege o rochie de seara rosie, insa daca nu tinem cont de superstitii putem sa alegem ceva negru (ex in poza de mai jos) cu niste chilotei rosii asta ca sa tinem cont si de superstitie.

Eu ca baiat am ales sa combin rosul, negru si alb, mi se pare combinatia perfecta in noaptea de revlion, mai jos v-am atasat o poza din care speram sa va inspire pe cat se poate de mult. Bineinteles ca acesta este o tinuta destul de eleganta insa putem incerca si varianta cu blugi, camasa si pantofi insa aici trebuie sa incercam o camasa mai sport si niste pantofi tot mai sport.

1 thought on “Cum sa ne imbracam de Revelion 2014 ! Tinuta de revelion…

  1. De sarbatori imbraca-te cu stil! Intra pe 303.ro in categoria REDUCERI OUTLET si alege-ti tinuta potrivita de la zecile de magazine online care au reduceri de pana la 85%.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image