Cei de la Google AdSense se pare ca practica o politica discretionara, si pe langa faptul ca in Romania au inceput sa plateasca tot mai prost, daca cumva „indraznesti” sa depasesti un anumit trafic pe site si nu esti ceva „firma” de renume ci o simpla persoana fizica, iti mai si dezactiveaza contul. Daca pana acum nu prea imi venea sa cred toate chestiile astea scrise pe internet, pe diverse forumuri sau bloguri despre AdSense, ei cumva multora dintre cei care au patit-o cu AdSense, le dau dreptate. Cum va explicati ca, dupa 3 ani de utilizare AdSense, exact pe aceleasi 3 siteuri web, Google iti dezactiveaza contul ? Singura diferenta intre acum si atunci, fiind…traficul. Motivul dezactivarii ? Prezinti un risc prea mare datorita asa ziselor click-uri invalide, si asta in conditiile in care nu ai dat nici macar un click pe vreo reclama de-a ta, pentru simplu motiv ca nici macar nu apareau reclamele pe PC-ul tau, acestea fiind blocate din Windows.(Stire preluata: http://dan-blog.ro )

Alternative Google AdSense Romanesti

Neogen.ro
Etarget.ro
AdSpace.ro
K6.ro
Coozila.com

Alternative Google AdSense straine

Test-Links-Ads.com
Adbrite
Bidvertising.com
Advertising.com

Programe de afiliere:

Emag.ro
2parale.ro
BlackSeaPoker.com
Pcmadd.com                     Stire preluata: http://dan-blog.ro

8 thoughts on “Alternativa Google AdSense

 1. http://www.clickwinks.com/index.php?r=780

  Plata se face la 50 $

  Clickwinks CPM / PPC – Instant plată 50 $ (CHQ & PP) | Dimensiune Ad Amazing / Tip

  În termen de o jumătate de an de la lansare, Clickwinks a atras deja peste 1000 de activ şi de încredere, agenţii de publicitate, precum şi editori. Şi ei sunt fericiţi să fie cu noi!

  * Instant plată – Plata va fi procesate în termen de 48 de ore de la solicitare. Da – că merge prea rapide!

  * 24 × 7 Suport – Da – Vom fi cu tine – ori de câte ori aveţi nevoie de noi.

  http://www.clickwinks.com/index.php?r=780%5Dwww.clickwinks.com

  Parerea mea este un program foarte bun eu l-am pus de 10 min si deja am

  0 12 0 % 0 0.0006

  succes :p :p

 2. Acum folosesc Bidvertiser si sunt destul de multumit, adica defapt nici Google adsense nu mai plateste cine stie ce, iar useri sau obisnuit sa nu mai dea click pe reclamele google. Oricum la trafic si vizitatori din romania nu te poti astepta la prea multi bani pe click, in mare parte fiind de 1 Cent.
  Cu Adsense faceam in medie de 1euro jumate, depinde si de perioade, de 1 cent per click. Dupa ce m-au banat am ales Bidvertiser, din multe alte retele, bani la timp si fac in jur de 20-30 de dolari, mai bine decat nimic.
  Uite si linkul cu pozele clikurilor Bidvertiser:
  http://programepc.net/alternative-adsense-ads-google-bidvertiser/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image