Colaj cu cele mai frumoase melodii de dragoste din toate timpurile!

40

Am realizat un colaj cu cele mai frumoase melodii de dragoste, dupa ce am realizat acest colaj l-am pus pe repeat pentru ca nici mie nu mi-a venit sa cred ce am realizat. Am incercat sa aleg cele mai frumoase melodii, le-am ales cu grija si nu-mi pare rau de munca ce am depus-o pentru acest colaj.

L-am publicat in 2010 pe youtube insa a fost restrictionat la noi in tara pana mai acum ceva timp. Acum se pare ca este free si la noi asa ca nu ramane decat sa-l ascultati si sa-mi spuneti parerile voastre. Enjoy!

40 thoughts on “Colaj cu cele mai frumoase melodii de dragoste din toate timpurile!

  1. Frumoase melodiile! Pacat ca nu le-ai lasat pana la final! Sa pui mai putine, dar sa le ascltam pana la final. Felicitari pentru selectie!

  2. foarte frumosa si in acelasi timp melodia care a fost pusa la filmul titanic !!!!!! a fost foarte emotionant !!! mi-am adus aminte cand cei 2 indragostiti au trecut prin atatea incercari !! si totusi el a murit impreuna (cu gandul ) la ea

  3. Imagini minunate.Melodii superbe.Nu te mai saturi sa privesti si sa asculti. BRAVAO!!! BRAVO!!!De ce na a-ti gasit si o melodie romaneasca?

  4. CIND NU VOM MAI SIMTI DRAGOSTEA, ATUNCI NICI VIATA NU VA MAI FI!IN INIMILE CELOR CE SE IUBESC ESTE DIMNEZEU, PENTRU CA DUMNEZEU ESTE IUBIRE!

  5. SE SPUNE CA PINA SI INGERII NE RAMNESC , PT CA NU POT EXPERIMENTA ATITEA SENTIMENTE PE CARE LE TRAIM NOI OAMENII, SI IN SPECIAL SENTIMENTUL IUBIRII !!!

  6. Superbe melodiile <3 felicitari pentru colajul realizat… a meritat sa stau 15 minute in fata unui calculator si sa ma gandesc la tot ceea ce spun melodiile astea

  7. super treba cu colajul si multumesc ca pentru 15 min miam amintit de toate nebuniile de care e capabil ''un indragostit'' si puterea care ti o da dragostea .FELICITARI

  8. Cine cunoaste muzica cunoaste.Aceste slagare au fost si sint de ne-inlocuit,eu personal multumesc persoanei s-au grupului care produc aceste colaje cu melodi deneuitat al anilor 70 -90 Felicitari……..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image