Cateva metode in care google update sa se faca mai repede

3

Cum puteţi face ca blog-ul dvs. sa fie indexat de Google in 24 de ore? Există disponibile o mulţime de Informaţii contradictorii legate de optimizarea blogului pentru motoarele de cautare, mai ales atunci când vine vorba de încercarea de a “bate” sistemele de clasament şi de a avea blogul sus ca şi rank în Google înca de la început. Desi deşi este posibil să creati un blog si să fie indexat aproape imediat, cei mai multi oameni fac acest lucru fără o strategie generală orientată către succes.
A avea un rang (rank) înalt pe Google este strict legat de o gândire pe termen lung şi încercarea de a câştiga tot din prima zi de cele mai multe ori vă va face să realizaţi că aţi pierdut timp şi şansă fără a primi nimic în schimb. Cu toate acestea, este foarte posibil să puteţi fi indexat de Google in 24 de ore. După ce aţi creat un blog, urmaţi aceste idei simple şi veţi vedea că site-ul dvs. apare în rezultatele de căutare într-o zi (sau mai putin ).

1. Înscrieţi blog-ul dvs. la Google

Evident, trebuie sa înscrieţi noul dvs. blog la Google înainte de a putea fi indexat. Unele platforme gratuite de blogging (WordPress.com, Blogger.com, etc.) vor înscrie gratuit blog-ul dvs., în timp ce cu altele, mai ales platforme de blogging self-hosted (auto-găzduite) va trebui să faceţi acest lucru chiar dvs. Oricum, este o treabă usoară, de 10-20 de minute, care poate fi făcută chiar si in timp ce va ocupati de alte sarcini, mai costisitoare ca timp. Deci să incepem!
Folosiţi instrumentele Google Pentru Webmasteri (Google Webmaster Tools) pentru a verifica site-ul dumneavoastră. Iată cum:
Pasul 1: Mergeţi la Google Webmaster Central. Logaţi-vă folosind contul Google sau creaţi un cont dacă nu aveţi unul deja.
Pasul 2: Adăugaţi blog-ul dvs. dând clic pe butonul “Adaugă un site” (“Add a site”). Apoi, tastaţi numele de domeniu pe care doriţi să îl adăugaţi şi faceţi clic pe “Continuare”.
Pasul 3: După ce aţi adăugat site-ul va trebui să dovediţi că sunteţi proprietarul acestui site. Asta se poate face in unul din cele două moduri, Meta Tag sau Upload a HTML file (încărcaţi un fişier HTML). Metoda Meta Tag este, de departe, cea mai uşoară şi o recomand cu căldură.
Pasul 4: Presupunand ca aţi mers pe metoda recomandată urmează verificarea Meta Tag. Această metodă vă solicită să adăugaţi o bucata de cod în fisierul dumneavoastră header.php. Copiaţi (copy) codul Meta Tag afişat.
Pasul 5: În panoul de administrare (Dashboard) WordPress mergeţi la “Aspect” (Appearance) folosind meniul din partea stângă, apoi “Editor”.
Apoi, daţi clic pe Antet (header.php) pe partea dreapta pentru a deschide template-ul antetului. Găsiti tag-ul şi sub el “lipiti” (paste) codul de verificare Meta Tag pe care vi l-a furnizat Google la pasul 4.
Pasul 6: Apoi derulaţi în jos şi daţi clic pe “Update Fisier” (Update file). Pentru ca acest buton sa fie vizibil, trebuie ca fisierul respectiv să aibă permisiunea de a fi editat. Daca nu stiti cum să faceti asta, cititi Cum schimb permisiunile fisierelor (CHMOD).
Pasul 7: Mergeţi înapoi la site-ul Google Webmaster Tools şi faceţi clic pe “Verificare” (Verifiy) şi Google va confirma că sunteţi proprietarul site-ului.
Pasul 8: După verificare, Google va afişa o pagină de confirmare.

2. Trimiteţi Sitemap-ul blogului la Google

Dacă folosiţi WordPress, instalaţi plugin-ul Google XML Sitemap care creează un sitemap al blog-ului dvs. pe care motoarele de căutare îl pot citi. Dacă nu folosiţi WordPress, atunci aflati Cum se creaza un Sitemap. Acum, trebuie să adăugaţi sitemap-ul blog-ului la Google. Acesta este modul în care puteti face acest luru:
Pasul 1: Fiind pe site-ul Google Webmaster Tools, faceţi clic pe numele domeniului pe care tocmai l-ati adăugat şi se va deschide un panou de administrare al site-ului dvs. În meniul din partea stângă, faceţi clic pe “Site Configuration” şi apoi “Sitemap”.
Pasul 2: Faceţi clic pe “Submit a Sitemap” şi introduceţi numele sitemap-ului. Implicit e sitemap.xml
Vor trece câteva minute sau chiar ore (pentru un website mai măricel) până ce sitemap-ul va fi analizat complet. Apoi vă puteti intoarce aici (la Google Webmaster Tools) şi să verificati dacă nu există erori, să vedeti cât de multe URL-urile au fost indexate şi momentul în care Google a “vizitat” ultima oară site-ul. Verificând site-ul dvs. şi adăugând sitemap-ul ii spuneti lui Google că blog-ul dvs. a pornit şi el va începe indexarea.

3. Folosiţi serviciile de “Social Bookmark”

Serviciile de “Social Bookmark” sunt o modalitate foarte bună de a genera link-uri către noul blog în timp record. De la o simplă comunitate până la giganţii web-ului, trimiterea site-ului dvs. către serviciile de “Social Bookmark” ca StumbleUpon, Digg, Twitter,etc. vă poate ajuta să generaţi linkback-uri puternice si naturale. Logaţi-vă şi adăugati la “Favorites” blog-ul dvs. şi asiguraţi-vă că încurajaţi si prietenii sau colegii dvs. să facă acelaşi lucru.

4. Postaţi pe forumuri

Puneţi link-ul blog-ului dvs. în semnătura de forum şi începeţi să postaţi-l pe cat de multe forumuri puteţi. Desigur, spam-ul nu este o idee bună pe termen lung, dar unele posturi relevante si inteligente sunt un mod minunat de a aduce puţin “suc de SEO”  şi legături către noul dvs. blog. Dintr-un motiv sau altul, Google tinde să acorde prioritate site-urilor care generează link-uri deja, aşa că apucaţi-vă de treabă şi creaţi cât mai multe link-uri pentru blogul dvs.

5. Instalaţi plugin-uri SEO pentru blog

Cele mai multe bloguri vin disponibile cu un pachet SEO (Search Engine Optimization), iar WordPress are şi unul separat pe care îl puteţi descărca dacă aveţi probleme cu optimizarea blog-ului. Optimizarea pentru motoarele de căutare este absolut esenţială pentru a genera trafic către blog, deci fără a investi timp în eforturile de SEO este uşor să pierdeţi ceea ce ar putea fi o mare oportunitate. În consecinţă, este bine să gânditi pe termen lung înca de la început. Descărcaţi şi folosiţi plugin-ul All-In-One-SEO-Pack dacă sunteti utilizator WordPress.
Deci: cinci idei care abia vă răpesc 30 de minute din timp, vă asigura că blog-ul dvs. va fi indexat de Google în termen de 24 de ore şi apoi văzut de o lume  întreagă! (distractii.net)

3 thoughts on “Cateva metode in care google update sa se faca mai repede

  1. Gata, te-am trecut, am vazut ca si tu m-ai trecut in lista. Mersi, chiar imi place site`ul tau, ai niste articole foarte interesante, in special muzica :). Scuze pt. double post, e blogspotu` mai "special" si-mi arata ca e o eroare cand defapt s-a postat comentariul.
    Bafta.

    TraumKidu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image