Telefon Allview A5 Quad, Brasovenii vin cu un nou gadget !

0

Am scris si in urma cu cateva zile despre noua tableta lansata de Brasovenii de la Allview, de aceasta data va detaliez noul telefon lansat de Allview, un smartphone ce se incadreaza perfect in cerintele utilizatorului, de la performante si fiabilitate, pana la un pret rezonabil, un pret acceptabil pentru orice Roman.

Smartphone-ul este intitulat „Allview A5 Quad‘ si vine in intampinare cu un ecran de 4,3 inch si un procesor Cortex-A7, Quad Core ce are o frecventa de 1,3 GHz. Cand te gandesti ca ai un quad core si ai dat pe el 599 RON, parca nu iti vine sa crezi…si totusi Allview ne ofera un pret destul de bun, un pret care ii face pe Romani sa nu mai stea pe ganduri si sa-l achizitioneze.

Pe langa cele spuse mai sus, ca si performante putem sa spune ca vine cu o camera foto principala de 5 MP cu autofocus si Led Flash si o camera video ce este capabila sa inregistreze Full HD1080p, 30fps, ca si sistem de operare foloseste Android 4.2.2 Jelly Bean, are o memorie RAM de 512 MB si o memorie interna de 4 GB, vine cu 4.0 cu A2DP si EDR si cu o greutate de 153,7 g.

Viteza internetului nu mai este o problema pentru ca foloseste conectivitate 3G prin HSPA+, asta inseamna internet de mare viteza. De asemenea vine cu tehnologia HotSpot, Tethering prin Bluetooth si Thetering prin Wi-Fi.

Compatibilitate cu Smart2View, continutul smartphone-ului poate fi transferat pe orice televizor care detine portul HDMI, utilizand adaptorul Smart2View.

In concluzie este un telefon care isi merita din plin banii, un telefon de care ai nevoie atunci cand pleci in excursie si vrei sa ai cu tine toate aplicatiile si retelele de socializare cu tine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image