JO și La Familia își unesc forțele în noul single ‘Zori de Ziuă’ – o fuziune de stiluri într-o colaborare de excepție

0

Piesa „Zori de Ziuă” a fost compusă de un colectiv de artiști format din Sișu, Puya, Andreea Avarvari, JO și Juno, având muzica creată de Spectru și Rappy. Lansarea melodiei a fost însoțită de un videoclip regizat de Marian Crișan și Răzvan Bumbes.

JO a împărtășit sentimentele sale privind această colaborare: „Nu am cuvinte să descriu bucuria și onoarea pe care o simt pentru această colaborare. Le mulțumesc foarte mult băieților pentru încrederea acordată. Îi iubesc sincer și sunt plină de recunoștință. Sunt copleșită de emoții și extrem de mândră. Am creat o piesă cu sufletul pentru sufletele ascultătorilor. La Familia a devenit familia mea prin această piesă.”

La Familia, un nume binecunoscut pe scena hip-hop din România, s-a format în anul 1996. Duo-ul format din Dragoș „Puya” Gărdescu și Tudor Sișu a avut o creștere spectaculoasă în industria muzicală, câștigând inimile publicului cu atitudinea și stilul lor unic. Albume precum „Nicăieri nu-i ca acasă”, „Bine ai venit în paradis” și „Familiarizează-te” le-au consolidat renumele și aprecierea atât din partea fanilor, cât și a criticilor muzicali.

JO, pe de altă parte, și-a făcut loc în inimile fanilor și în topurile muzicale cu hituri precum „Lacrimile”, „Noapte polară”, „126” și „Adio”, ultimul fiind lansat chiar în ziua sa de naștere. În noiembrie 2021, JO a venit cu piesa „Iubirea mea”, urmată de colaborări și piese solo precum „Mă mai ia” (alături de JUNO), „Vocea ta”, „Dorul” și „Ploaie de vară”. În vara anului trecut, a colaborat cu RUBY pentru single-ul „Soare”, un adevărat imn al bucuriei de a trăi. Recent, artista a colaborat cu Cabron pentru piesa „La Mal”, cu JUNO pentru „Nimeni nu ne poate despărți”, și a lansat de asemenea single-urile „Aripi” și „ULELELE”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image