Hotel Izvoare – locația perfectă pentru un Team Building

0
Hotel Izvoare

Dacă ești în căutarea unui loc ideal pentru a organiza un Team Building de succes, noi avem o super propunere pentru tine! Îți recomandăm să iei în calcul plaiurile vâlcene, iar dacă alegi să vii cu echipa ta în Râmnicu Vâlcea, atunci nu trebuie să cauți mai departe! Hotel Izvoare – Căciulata, situat într-o zonă avantajoasă din toate punctele de vedere, este locul perfect pentru a-ți aduna echipa și a-ți atinge obiectivele de business într-un mod relaxant.

Fă din Team Building-ul echipei tale unui memorabil

Indiferent de tipul de Team Building pe care îl ai în plan, de la activități sportive la traininguri, noi suntem pregătiți să te ajutăm să planifici evenimentul perfect. Cu o varietate de opțiuni de cazare și spații pentru evenimente, putem să ne adaptăm perfect nevoilor tale.

Ce îți pune Hotel Izvoare – Căciulata la dispoziție?

  • Cazare confortabilă pentru toată echipa. Camerele noastre vă vor oferi o ședere confortabilă și relaxantă pe toată durată sejurului. Acestea sunt spațioase, cu paturi confortabile și o mulțime de facilități moderne. Pe scurt, camerele noastre sunt perfecte pentru un Team building relaxant, dar și productiv în același timp.
  • Facilități moderne pentru traininguri. La Hotel Izvoare – Căciulata vă punem la dispoziție o sală de conferințe, dotată cu echipamente tehnice necesare întâlnirilor de succes: sistem de sonorizare, sistem de proiecție, flipchart, lumină naturală, dar și posibilitatea de blackout total. Sala noastră de conferință poate găzdui un număr limitat de participanți: 20-30 de participant în funcție de aranjament.
  • Piscină exterioară. Piscina pe care v-o punem la dispoziție conține apă geotermală (temperatura apei fiind de 35 de grade C, iar adâncimea piscinei de 1.4m). Apa provine de la unul dintre izvoarele termale, o apă încalzită în subteran de activitățile geotermale ale pământului, bogată în săruri, minerale și dioxid de carbon. De asemenea, în sezonul cald, piscina dispune și de o terasă exterioară, unde vă puteți delecta cu băuturile și preparatele preferate.
  • Saună și masaj. În incinta hotelului, vă puteți bucura de sauna finlandeză care completează facilitățile noastre menite să vă încânte simțurile, să reducă oboseala și stresul și să vă facă mai productivi. Sauna este o terapie excelentă de relaxare pentru trup și suflet, având beneficii multiple asupra organismului. Printre principalele beneficii putem enumera detoxifierea organismului, activarea circulației sanguine și scăderea  tensiunii, reducerea durerilor musculare, întărirea imunității, înfrumusețarea pielii, dar și relaxarea fizica si mentală. La cerere se pot organiza și ședințe de masaj.
  • Sală de sport. Pentru momentele în care doriți să vă relaxați, dar și pentru îmbunătățirea tonusului muscular, sala de sport vă stă la dispoziție. Aceasta este prevăzută cu bandă de alergare, bicicletă, aparat multifuncțional potrivit pentru antrenarea tuturor grupelor majore de mușchi. În timpul antrenamentelor puteți să vă relaxați ascultând muzică sau puteți urmări emisiunile TV preferate.
  • Internet Wi-Fi. Vă punem la dispoziție serviciul wi-fi gratuit pentru a vă simți confortabili pe tot parcursul sejurului, și pentru a realiza cu succes tot ceea ce vă puneți în plan în ceea ce privește lucrul.

Activități pentru toate gusturile

Fie că vă doriți să faceți excursii la atracții turistice din apropiere, care vor fi foarte ușor de realizat, datorită așezării avantajoase a hotelului, care se află într-o zonă perfectă pentru a vizita cu ușurința cele mai cunoscute atracții turistice din Vâlcea, sau că aveți în plan activități de interior ori de exterior, avem o varietate de opțiuni pentru a-ți ajuta echipa să se distreze și să colaboreze armonios. De asemenea, dacă ai nevoie de ajutor la organizarea activităților, personalul nostru este întotdeauna pregătit să te ajute.

Servicii de masă delicioase

Când vine vorba de masă, avem o multitudine de opțiuni pentru a-ți satisface nevoile. De la meniuri personalizate la bufete delicioase, ne vom asigura că echipa ta va fi încântată de mâncare.

Așadar, dacă ești în căutarea unui loc perfect pentru a organiza un Team Building în Vâlcea, hotelul nostru este alegerea perfectă. Oferindu-ți o cazare confortabilă, facilități moderne pentru traininguri, o varietate de activități și servicii de masă delicioase, suntem pregătiți să te ajutăm să organizezi evenimentul perfect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image