Bluze pentru femei – ce modele se poarta in acest sezon

0

Bluzele glamour si distractive sunt alegerea potrivita pentru a completa un look feminin sofisticat pentru orice eveniment. Indiferent daca alegeti o camasa pentru birou, intalnire de afaceri sau doar ocazional pentru o plimbare, acordati o atentie deosebita atunci cand alegeti o camasa pentru ca de cele mai multe ori hainele sunt cartea noastra de vizita.

Moda se schimba mereu, asa ca trebuie sa ne actualizam garderoba daca vrem sa ramanem la tendinte.

Ce bluze si  camasi purtam in aceasta toamna si care sunt tendintele in acest sezon?

Toamna 2022-2023 are o mare varietate de modele de bluze la moda, astfel incat acestea vor ajuta cu siguranta la crearea celor mai spectaculoase tinute. Bluzele delicate, in nuante pastelate sau bluzele luxoase, trebuie sa fie in garderoba fiecarei femei.

Pe site-ul SORTY.ro gasesti articole vestimentare de dama aferente acestui sezon, camasi versatile cu diverse decoratiuni, modele, imprimeuri, culori, diverse decoratiuni, modele, imprimeuri, culori, modele diverse, potrivite pentru orice tinuta, Create de brandurile pe care le ai dragoste. Guess, Medicine, Answear Lab, Desigual, Hugo sau Red Valentino sunt doar cateva dintre brandurile care si-au pus ideile in practica si au reusit sa creeze camasi luxoase cu design neobisnuit.

Tendintele camasilor sunt cu croiala obisnuita, largi, subtiri sau drepte, cu guler sau fara guler, fara maneci sau lungi, scurte, trei sferturi, bumbac, viscoza, matase, denim, dantela, panza, camasi amestecate in sau tricotate pentru orice ocazie, fie ea casual , elegant sau chiar un cocktail.

In acest sezon, designerii s-au concentrat pe camasi luxoase cu maneci largi, decupaje, guler sau bluze transparente. Accentul se pune si pe linia umerilor, care pot fi intinse, coborate sau complet goale. In ceea ce priveste materialele din care sunt confectionate, se pune accent pe matase, satin, bumbac, denim, vascoza sau in.

Pentru un look sexy, alege camasi din tesatura elastica cu spatele deschis din colectia Elisabetta Franchi sau camasi cu decolteuri impresionante in Red Valentino. Camasile fara umar, cu volane si cu funda, pura sau dantela, sunt in tendinte in acest sezon.

Femeile de afaceri pot alege bluze simple, riguroase, in stil office din satin sau matase, albe sau culori diferite, ba chiar cu imprimeuri diferite, oferindu-ti o bluza eleganta si confortabila.

Camasile cu gat inalt, maneci largi, largi sau simple, albastre, negre, albe, crem, turcoaz sau mov, imprimeuri monocromatice sau diverse sunt in tendinte in acest sezon si se pot potrivi cu usurinta in orice stil pe care il aveti deja

Alege orice camasa a sezonului si vei putea crea cele mai uluitoare tinute.

Camasi si bluze minunate 2022-2023: Cum incorporam bluzele la moda in tinuta?

In functie de stilul fiecaruia dintre noi, este posibil sa incorporam camasile din acest sezon intr-o gama de tinute distractive. Site-ul Fashimeo.ro iti ofera stiluri originale, in trend pentru a-ti completa garderoba.

Imbracati un hanorac alb cu dantela cu o fusta in forma de A, o camasa fara umeri cu pantaloni conici simpli sau o camasa cu maneci bufante si blugi comozi cu incaltamintea potrivita si veti obtine o tinuta impecabila, care va te face pentru totdeauna sa concentrezi atentia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image