Epilare definitivă cu laserul Soprano Ice în cabinetele FinestetLine

0

Soprano ICE este un aparat medical inovator, de ultimă generație, care îndepărtează cu succes părul corporal și facial, având toate aprobările internaționale. Tehnologia SHR™ și tehnica In-motion™ asigură că experiența acestui tratament este una confortabilă. Acesta este cel mai eficient și mai rapid tratament de îndepărtare a părului cu laser de pe piață.

Tratamentul Soprano ICE se poate aplica pe toate fototipurile de piele, respectiv pe majoritatea tipurilor de păr și oferă rezultate sigure, rapide și satisfăcătoare. Cabinete de estetică facială şi corporală din toată lumea consideră Soprano ICE unul dintre instrumentele lor cheie în furnizarea de servicii estetice de calitate.

Cu tehnologia laser extrem de eficientă în tratamentul de îndepărtare a părului, Soprano ICE permite terapeuților să trateze toate părțile corpului și să pună capăt creșterii nedorite a părului de la față la până la picioare, obținându-se astfel o piele netedă și frumoasă.

Laserul Soprano ICE are aprobare FDA, ceea ce înseamnă că este absolut sigur și eficient în îndepărtarea părului. În același timp, este non-invaziv și nedureros ceea ce îl face unul dintre cele mai căutate tratamente estetice.

Tratamentul de epilare definitivă cu laserul Soprano ICE este potrivit atât pentru femei cât și pentru bărbați, și este cea mai bună alegere pentru toți cei care doresc să scape eficient de părul nedorit de pe corp.

Ce anume vizează laserul?

Epilarea cu laserul Soprano ICE vizează foliculii de păr. Laserul se schimbă de la energia care emite lumină la energia care emite căldură atunci când localizează rădăcina și distruge rapid baza foliculilor de păr. Deoarece rădăcina este distrusă, nu mai poate produce păr. Părul care rămâne pe baza rădăcinii va cădea. Laserul Soprano ICE este blând, iar tratamentul este confortabil și nedureros.

Pentru a obține rezultate optime, părul trebuie să aibă pigment de melanină în folicul, avantajul SOPRANO Ice fiind acela că poate fi folosit și pe părul mai deschis la culoare.

‍Cum funcționează epilarea cu SOPRANO ICE?

Această tehnică constă în „mișcarea” In-motion™ sau în modul ”static”  sau stack ™, care include deplasarea constantă a aplicatorului pe zona care este tratată sau focusat pe zonă. Laserul aplică fluențe scăzute la rate mari de repetiție și oferă un tratament personalizat pentru fiecare pacient. Această tehnică garantează acoperirea completă a zonei tratate. De asemenea, tratamentul de îndepărtare a părului cu Soprano Ice include tehnica ICE – Cooling™ care răcește suprafața pielii și previne astfel arsurile – tratamentul  de îndepărtare a părului fiind astfel nedureros, dar extrem de eficient.

Tehnologia de răcire ​​ICE – Cooling™

Este o tehnologie de vârf care se ocupă de răcirea pielii în timpul tratamentului de îndepărtare a părului cu Soprano ICE. Dispozitivul este format dintr-un laser cu capăt de safir care reduce posibilitatea arsurilor superficiale ale pielii şi previne supraîncălzirea. În același timp, căldura este menținută în interiorul dermului unde acționează asupra foliculilor de păr. Răcirea face pacientul să se simtă confortabil și nu provoacă durere. Tratamentul cu laserul Soprano ICE este în general nedureros, confortabil și mai ales eficient.

 SOPRANO SHR™ – super epilare

Tratamentul Soprano ICE folosește tehnologia laserului Alexandrite 755nm care produce un fascicul de lumină focalizat care vizează melanina din foliculul de păr. SHR™ încălzește încet dermul până când atinge temperatura care este absorbită de melanină care, la rândul său, se încălzește și distruge foliculii de păr și oprește re-creșterea părului. Este blând și nu provoacă leziuni țesuturilor din jur.

Rezultatele tratamentului de epilare cu SOPRANO ICE

Rezultatele pot fi ușor diferite pentru fiecare pacient care a apelat acest tratament. După 10-14 zile de la procedură, părul de pe zona tratată cade în proporție de 50-75%.

Pentru a fi complet mulțumiți, pacienții trebuie să repete tratamentul – de 6 până la 8 ori. În timp, părul devine mai slab și cade, astfel încât tratamentele pot fi distanțate în funcție de acest aspect. După ultimele ședințe, pacienții au nevoie doar de retușuri ocazionale pentru a menține pielea netedă și fără păr nedorit.

Epilarea cu laser este cea mai sigură și eficientă metodă de a scăpa de părul nedorit și oferă rezultate pe termen lung.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image