Xiaomi dezvăluie detalii despre siguranța și durabilitatea încărcării de 200W

0

La sfârșitul lunii mai, Xiaomi a arătat noi progrese incredibile în încărcarea smartphone-urilor. Vorbim, desigur, despre tehnologia HyperCharge cu 200 de wați, care a ridicat întrebări legitime din partea publicului despre securitate. O problemă la fel de importantă este durabilitatea bateriilor încărcate cu curenți similari. Astăzi, producătorul a decis să elimine toate îndoielile, descriind în detaliu caracteristicile dezvoltării. Astfel, siguranța tehnologiei este asigurată de un sistem integrat de 40 de măsuri de protecție bazate pe temperatura și curenții de încărcare nu numai a bateriei și a plăcii de bază a smartphone-ului, ci și a unității de încărcare în sine.

Nici disiparea căldurii dezvoltării nu este o problemă: Xiaomi a distribuit sarcina la trei baterii, echipate suplimentar cu o foaie mare de grafit pentru o răcire mai bună. Răspunzând întrebării despre durabilitatea bateriilor, producătorul susține că 80% din capacitate este păstrată după 800 de cicluri de încărcare, ceea ce depășește chiar standardele (60% la 400 de cicluri).

Cu toate acestea, noua tehnologie nu necesită o creștere a greutății sau grosimii smartphone-urilor, ușor de acomodat în carcasa de 8,53 mm a Xiaomi Mi 11 Pro. În concluzie, Xiaomi proclamă cel mai înalt nivel de securitate al tehnologiei, care a fost verificat cu atenție de multe teste de stres și experimente. În plus, nu ar trebui să existe probleme când călătoriți în străinătate cu un astfel de dispozitiv, deoarece compania a reușit deja să certifice proiectul în 30 de țări din întreaga lume.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image