Romelu Lukaku i-a adus omagiu colegului său de echipă de la Inter Milano

0

Romelu Lukaku i-a adus omagiu colegului său de echipă de la Inter Milano, Christian Eriksen, după ce a marcat împotriva Rusiei pentru a ajuta Belgia, numărul unu mondial, să înceapă Euro 2020 cu o victorie.

Mijlocașul Danemarcei Eriksen s-a prăbușit pe teren mai devreme sâmbătă în jocul grupei B cu Finlanda și a primit tratament de urgență pe teren.


Au existat unele îndoieli cu privire la faptul dacă jocul Belgiei cu Rusia – rivala grupului Danemarcei – la Sankt Petersburg va continua așa cum era programat din cauza evenimentelor de la Copenhaga, înainte ca acesta să fie clar, după ce Asociația Daneză de Fotbal a dezvăluit că Eriksen era „treaz” în spital. .

Lukaku a deschis scorul după ce a aruncat o greșeală a lui Andrey Semenov și și-a sărbătorit golul strigând „Chris, Chris, te iubesc” în fața unei camere de televiziune.

După meci, fostul atacant al Manchester United a spus că a plâns când a auzit ce i se întâmplase lui Eriksen.

„M-am speriat. Trăiți momente puternice împreună”, a spus el pentru ITV. „Am petrecut mai mult timp cu el decât cu familia mea.

„A fost dificil să joc jocul. Sper că este sănătos și îi dedic această performanță.”

După deschiderea lui Lukaku, echipa lui Roberto Martinez a adăugat o secundă înainte de pauză, după ce supleantul Thomas Meunier – un înlocuitor devreme pentru fundașul accidentat Leicester Timothy Castagne – a intrat în casă când Anton Shunin nu a reușit să țină o centrare.

Lukaku a sigilat o victorie confortabilă prin marcarea celui de-al treilea gol al echipei sale cu un final compus în etapele finale.

Victoria a pus Belgia, una dintre echipele de la Euro 2020, în fruntea grupei, la egal cu puncte cu Finlanda, care a învins Danemarca într-un joc care a fost suspendat în urma prăbușirii lui Eriksen înainte de a fi reluat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image