Tipuri de II: Casual, afaceri, romantic

0

Orice fată a purtat o ie cel puțin o dată în viață. Dar de ce stă perfect pe unele fete, iar pe altele pare plictisită? Accesoriile și tehnicile selectate corect joacă un rol important. Pentru ca ia să stea și pe tine la fel de bine, pe site vei găsi diferite versiuni de imagini la modă, pe care le poți adopta.

Stilul Casual

Pantalonii din denim lejer, cu o ie albă cu aplicaţie din dantelă sau broderie, lăsată liber pe lângă coapse și o geacă neagră, te vor ajuta să arăți și tu la fel de bine cu o ie. Pentru a complete ținuta poți alege mocasini confortabili. Un pandantiv elegant (de preferință pe un lanț lung) și o geantă din piele voluminoasă îți vor completa imaginea. Ia de culoare albastru cu piept brodat și pantaloni palazzo decupați reprezintă o altă imagine casual. Poți purta o vestă care se întinde până la genunchi și care va adăuga efect imaginii. Cea mai bună opțiune pentru o astfel de imagine sunt pantofii lăcuiți.

Stil de afaceri

O ie cu elastic in talie sau o curea merge bine cu o fustă creion, care are o incizie mică pe picior. Ghetele care acoperă puțin glezna, cu toc mediu și o poșetă se vor potrivi cu acest kit. Imaginea va părea mai interesantă dacă adaugi un sacou cu o panglică întunecată pe guler. O cămașă albă de zăpadă, cu mâneci voluminoase și broderie, va arăta foarte armonios cu pantalonii burgundi subțiri. O geantă cu lanț scurt, balerini clasici și cercei vibranți iți completează aspectul de afaceri.

Stilul romantic

Alege o fustă evazată, ușoară, cu lungimea până sub genunchi. Mai bine să alegi modele cu talie înaltă, cu un imprimeu floral la modă. O ie liberă cu mâneci scurte într-o culoare purpurie delicată și introdusă în fustă îți vor crea o imagine romantică. La această vestimentație sunt potrivite sandale ușoare, o geantă pe un lanț și o brățară subțire. O bluză albă cu mânecă scurtă și decolteu în ​​V va atrage atenția asupra broderiei frumoase. O poți purta la pantaloni skinny și o vestă în aceeași culoare. De exemplu, albastru deschis sau roz pal. La o astfel de ținută alege balerini albi și cercei cu mărgele.

Sfaturi utile

Stiliştii recomandă achiziționarea mai multor ii simple și bluze de bună calitate, deoarece aceste lucruri vor servi drept bază pentru arcuri elegante. Este indicat să alegi atât culori neutre cu o croială liberă, cât și culori tari  cu baza pe elastic. Iile supradimensionate sunt combinate cel mai bine cu fuste, blugi skinny și pantaloni skinny. Fetelor cu umerii largi nu li se recomandă să poarte ii din materiale delicate. Pentru a întinde vizual silueta, poți folosi o ie romaneasca cu o inserție în contrast vertical pe mijloc. Culoarea inserției trebuie să fie aceeași cu fusta.

Iile sunt cele mai versatile lucruri din garderobă. O ie selectată corect se va încadra în orice aspect. Îmbrăcată cu o fustă creion strictă, combinată cu blugi sau un costum cu pantaloni, te va avantaja întotdeauna. Astăzi, fashionistele pot cumpăra aceste lucruri în orice culoare și stil. Amprentele și decorul original te vor ajuta la crearea unui arc neobișnuit, care va atrage cu siguranță atenția celorlalți. Cu cât sunt mai multe ii în arsenalul tău, cu atât poți crea imagini mai elegante. Moda evoluează și odată cu ea ar trebui să se schimbe și garderoba ta. De exemplu, mâneca raglan a fost popularizată de Christian Dior. La ea a contribuit mișcarea tinerilor din anii șaizeci. Hipioții, care erau obsedați de libertate, preferau îmbrăcămintea care nu constrânge mișcarea. Astăzi, varietatea de stiluri de croială liberă este pur și simplu impresionantă. Poți lua în considerare iile la modă interesante ale generației actuale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image