Simona Halep Wimbledon 2019 – Castigatoarea turneului + Discurs emotionant

Simona Halep

Simona Halep

Simona Halep este fara indoiala cea mai buna jucatoare de tenis din lume, asta putem spune dupa ce a invis-o intr-un mod categoric pe Serena Williams cu scorul de 6-2 in doua seturi.

A scris istorie si asta ne bucura extrem de mult, a invins-o pe cea mai buna jucatoare a lumii fara sa-i dea prea mari sanse de castig. In nici o ora, partida s-a terminat si miile de oameni din tribuna au aplaudat-o pentru aceasta performanta istorica.

“E visul mamei mele! Mi-a zis ca trebuie sa castig Wimbledon daca vreau sa insemn ceva in tenis!” este declaratia Simonei dupa meci.

Simona Halep s-a mai intalnit cu Serena Williams in ianuarie 2019 la “AUSTRALIAN OPEN WTA” cand a fost invinsa cu 1-6, 6-4, 4-6. Simona Halep recunostea superioritatea Serenei Williams: Fara indoiala, ea este cea mai buna jucatoare din lume, declara Simona in ianuarie 2019. Acum la aproximativ 6 luni de la acea partida, Serena a fost spulberata atat mintal cat si fizic de Simona Halep. Asta inseamna munca, determinare si forta mentala.

Ion Tiriac a fost in tribuna si a venit special la Wimbledon 2019 pentru a o sustine pe Simona Halep.

Felicitari Simonei Halep pentru acest trofeu si pentru munca dupusa. Esti o invingatoare si vei ramane pentru totdeauna in inimile noastre.

Serena Williams vs Simona Halep in cifre:

Serena Williams vs Simona Halep
Serena Williams vs Simona Halep

Discursul Simonei Halep:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *