Cine a castigat Eurovision 2019?

Raspunsul il vom afla pe data de 17 februarie 2019 atunci cand va avea loc finala Eurovision 2019. Pana atunci avem rezultatele partiale cu cei 6 finalisti din prima semifinala, discutam aici despre: Trooper, Teodora Dinu, Dya & Lucian Colareza, Claudiu Mirea, Bella Santiago si Vaida.

Vaida a fost singura concurenta care a fost aleasa de votul telespectatorilor, ceilalti finalisti au primit voturile in cadrul emisiunii.

Inainte de finala Eurovision Romania 2019 mai avem inca o semifinala pe data de 10 februarie 2019, aceasta se va desfasura la Arad. Pana atunci nu avem decat sa asteptam. Mai jos va punem la dispozitie lista cu primii 6 concurenti care se vor lupta in finala pentru a merge in Israel.

Trooper – Destin | Eurovision România 2019

Teodora Dinu – Skyscraper | Eurovision România 2019

Dya & Lucian Colareza – Without You (Sin ti) | Eurovision România 2019

Claudiu Mirea – We Are The Ones | Eurovision România 2019

Bella Santiago – Army Of Love | Eurovision România 2019

Vaida – Underground | Eurovision România 2019

 
Știri Online ROMÂNIA
Public group · 12467 members
Join Group
■ BINE AI VENIT IN GRUPUL NOSTRU ■ Știri Online ROMÂNIA Toti cetatenii romani din orice colt al lumii sunt bine veniti in grupul nostru ! Acest grup ...
 

Îți mulțumim că ești aici! Susține dezvoltarea site-ului nostru și cumpără prin linkurile noastre afiliate eMAG.ro, altex.ro, pcgarage.ro și evoMAG.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

×

Dă-ne LIKE pe Facebook! Promitem că nu te stresăm cu știri inutile