Un pistolar a ucis cel puțin o persoană și a rănit alte șase la Piața de Crăciun din Strasbourg

0

UDPATE 23:20: Potrivit ultimilor informatii se pare ca atacatorul ar fi fost ranit de militari inainte de a fugi. Inca nu a fost prins.

UPDATE 23:00: Sunt in total 11 raniti si 2 morti, sustin surse din Politie. Se ia in calcul ca fiind un atac terorist.

Incident de ultima ora. Târgul de Crăciun din Strasbourg este unul din cele mai frumoase targuri de Craciun din Europa, un targ cu oameni linistiti, insa aceasta liniste a fost perturbata de un psihopat care a tras focuri de arma in multime.

O veste foarte trista anunta faptul ca in apropierea targului de Craciun din Strasbourg a avut loc o rafala a unui pistolar, acesta a ranit 6 persoane si conform autoritatilor, exista si un decedat.

Incidentele in Europa sunt din ce in ce mai dese si oamenii psihopati fac din ce in ce mai mult rau. Oare aceste incidente se vor opri candva ? De ce nu se iau masuri drastice impotriva terorismului si a oamenilor care fac rau? Personal sunt de acord cu orice pedeapsa aspra privind situatiile in care mor zeci de nevinovati din cauza unor oameni pentru care viata nu inseamna nimic.


Ministrul francez de Interne a confirmat faptul este un incident cu grad ridicat de securitate si instiinteaza localnicii si turistii sa se adaposteasca.

Sute de politisti au impanzit strazile orasului si in momentul de fata este stare de alerta. Se pare ca pana in momentul de fata, cel care a tras cu arma nu a fost prins.

Va vom tine la curent cu noi dezvaluiri privind acest atac!




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image