Huawei Mate 20 Pro - Cel mai nou telefon al producatorului Chinez - 24monden.ro

Huawei Mate 20 Pro – Cel mai nou telefon al producatorului Chinez

Huawei Mate 20 Pro pare sa fie in momentul de fata cel mai tehnologizat telefon de pe piata samartphone-urilor. Un ecran urias, un scanner de amprente chiar sub ecran si un design futurist il face sa fie un telefon premium ce vine specificatii de top si un pret mult prea mare, concurand cu Samsung Note 9 si chiar cu modele iPhone care se stiu ca fiind cele mai scumpe telefoane de pe piata.

Chinezii i-au cam luat cu asalt pe Samsung si Apple, adica in urma cu 2-3 ani abia rezistai pe piata si acum sa lansezi un telefon de top, asta chiar inseamna ca te-ai adaptat pietei si ai lansat exact ceea ce au nevoie clientii.

Prezentam specificatiile si dupa discutam despre pretul exagerat pentru Mate 20 PRO. Ca si specificatii, putem remarca:

– Display-ul AMOLED ce vine cu o diagonala de 6.1 inch si un numar de 16.7 Milioane culori, o afisare de ultima generatie, culori extraordinare si un ecran adaptabil in functie de luminozitate. De remarcat faptul ca avem un ecran “FullView Display”, iar in spatele lui avem un senzor de amprente, DA, chiar un senzor de amprente care ne poate debloca telefonul fara sa mai fim nevoiti sa punem degetul in spatele telefonului. Putem spune ca este o inovatie pentru ca pana in momentul de fata, Samsung nu are aceasta tehnologie.

– Camera foto tripla Leica ce aduna un total de 68 MP cu blitz integrat dual led si cu o multime de caracteristici: Lentile Leica, Focalizare automata laser, Geo-tagging, Touchfocus, Detectarea fetei, HDR, Panorama. Pe langa cele 3 camere de pe spatele telefonului, avem si camera secundara ce are un sistem avansat de recunoastere faciala, aceasta are o rezolutie de 24 MP si este capabila sa faca fotografii de tip SELFIE la cea mai buna calitate existenta pe smartphone-urile din ziua de astazi.

– Procesor extrem de puternic, amintim aici despre Kirin 970 care vine cu 8 nuclee (4 x2.36 GHz + 4 x1.8 GHz), acesta este primul procesor cu inteligenta artificiala dezvoltat de Huawei si a fost prima oara folosti pe Mate 10 PRO. Ca si idee, intr-un centimetru patrat au prins 5.5 miliarde de tranzistori si este capabil sa analizeze panal a 2000 de fotografii pe minut.

– 6 GB RAM si 128 GB memorie interna, aici nu mai este o noutate pentru ca toate telefoanele de top vin cu aceste specificatii.

– Huawei Mate 20 Pro are o baterie de 4200 mAh cu incarcare rapida. Conform unor teste realizate de buhnici.ro, Mate 20 PRO pare sa fie unul din cele mai rapide telefoane atunci cand discutam despre incarcarea bateriei. Intr-o ora si cateva minute acesta a fost capabil sa ajunga de 0 la 100 de procente.

Pretul telefonului in Romania este de 4600 de lei (discuatam de pretul initial), insa cu siguranta peste cetava luni vom avea reduceri consistente si este posibil sa scada chiar sub 4000 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *