Firmele noastre de transport au nevoie de avocat

0

Detinem un lant de firme care ofera servicii de transport si de inchiriere masini turistilor pe teritoriul Israelului. Ne-am gandit sa le asiguram mobilitatea oamenilor care vin sa viziteze locurile sfinte si astfel, punandu-le la dispozitie mijloace de transport, sa se poata reculege cate ore sau minute vor in Gradina Ghetsemani, in fata Mormantului Sfant sau pe Dealul Golgotei.
Masinile noastre ii asteapta mereu curate, cu reviziile tehnice la zi, soferii microbuzelor sau autocarelor sunt politicosi, cu toate acestea ne lovim de putinii clienti care au placerea de a face o plangere sau a deschide un proces inventand motive.
Am fost acuzati ca nu am prevenit turistii de furtunile de nisip si asa s-au ales ei cu afectiuni oculare si respiratorii, ca nu au putut deschide geamul la masini si camera de luat vederi a demonstrat ce ei au defectat sistemul.

Veti spune ca nu se merita sa vorbim despre acesti clienti atipici, cand avem colaboratori onesti, venituri substantiale, iar firmele noastre se bucura de succes.
De fapt, daca nu am colabora permanent cu cel mai bun avocat firme Israel despagubirile inventate de clientii problema ne-ar falimenta.
Pe domnul avocat Samy Ilie l-am cunoscut personal, cand din Romania ni s-a recomandat firma sa de avocatura din Haifa. Are o experienta de 33 de ani si angajatii sai rezolva probleme juridice comerciale, dar si de natura penala, cauze referitoare la imigratie, accidente si arestari.
M-a cucerit prin faptul ca vorbeste perfect romana, engleza si ebraica, prin vastele sale cunostinte juridice si prin modul in care se implica alaturi de client pentru rezolvarea problemei.
Oricat ar fi procesul de complicat, la firma acesta de avocatura nu se spune:„Nu putem sa va ajutam”, ci:„Va garantam ca impreuna vom reusi!”Preturile practicate de cea mai buna firma de avocatura din Israel sunt oneste, raportate la profesionalismul si abnegatia de care dau dovada in construirea apararii si sustinerii clientului pana la obtinerea victoriei in instanta. Iata care sunt motivele care ar trebui sa determine orice roman sa apeleze la Samy Ilie pentru apararea drepturilor sale:
-avocatul cu origini romanesti te trateaza romaneste. Avem felul nostru de a fi, mentalitatile noastre, iar un profesionist strain de cultura noastra nu le respecta si nici nu le cunoaste. Este minunat ca intre un client si aparatorul sau sa fie o legatura de sange!
-comunicarea are loc in limba materna, clientul nefiind obligat sa explice tot ceea ce s-a intalmplat in ebraica sau in engleza.
-din patriotism. Romanii ar trebui sa se ajute oriunde s-ar afla si la capatul lumii, fiindca impreuna sunt puternici. S-a dus vestea despre harnicia lor si sufletul lor cald.
Firmele noastre axate pe transporturi din Israel sunt linistite de cand un aparator de seama, in persoana avocatului Samy Ilie, ne ajuta sa castigam in instanta putinele procese ale clientilor dificili. Un proces pierdut ar insemna stirbirea prestigiului nostru de transportatori model, asa clientii carcotasi raman de rusine.
Indiferent ce firma ati deschide in Israel, tineti minte ca Samy Ilie este expert in solutionarea cauzelor de natura juridica si solicitati-i consultanta fiindca veti fi multumiti de serviciile sale!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image