Vizita la Fabrica de Bere Artizanala din localitate cu elevii scolii noastre a avut scopul orientarii profesionale si orientarii in viata. Ne face placere sa credem ca elevii nostri de astazi vor fi intreprinzatorii onesti de maine.
Producerea berii, umplerea sticlelor, traseul parcurs de acestea pana la navetele din plastic au reprezentat secvente din spectacolul berii, mai ales ca am fost serviti in cantina intima si frumos aranjata a fabricutei de familie, cu bere rece fara alcool si biscuiti sarati si paleuri cu branza.

Ni s-a permis sa punem intrebari si ne asteptam la acele momente stanjenitoare de tacere care sa dovedeasca inutilitatea vizitei.

-Dar navetele goale din plastic, unde le depozitati
fiindca aveti multe si spatiul din curtea gospodariei nu esta asa de vast, a spart gheata Andrei V?

 -Am ales special naveta pliabila de la Schoellerallibert a venit raspunsul simplu, completat de detalii.
Colaboram cu ei de la infiintarea fabricii si ei ne pun la dispozitie si eurocontainere de dimensiuni mari, etanse in care punem componentele la fermentat. Exista oameni care doresc sa isi fabrice berea la domiciliu si ne solicita astfel de ambalaje uriase cu componentele din care se produce berea blonda sau bruna, cu alcool sau fara alcool. Ele sunt dotate cu sine pentru a fi usor manipulabile.
Ambalajele din plastic au devenit un subiect de maxim interes. Elevii doreau sa stie totul despre producatorii-distribuitorii de navete pliabile si de containere pe sine.

Ni s-a vorbit despre ei la superlativ, subliniindu-se faptul ca executa la comanda expresa ambalaje proiectate de beneficiar dupa dimensiunile si designul furnizate de acestia. Toate ambalajele sunt livrate la adresa indicata, iar daca se renunta la afacere, firma preia ambalajele si le recicleaza ca banii sa nu se piarda, iar aruncarea deseurilor in natura sa nu polueze mediul.

Copiii nostri s-au apropiat cu respect si interes de navetele plaibile si au cerut sa li se arate cum se strang goale ca sa ocupe cat mai putin spatiu.
I-au rugat de asemenea pe reprezentantii fabricii sa le arate cum se manipuleaza un container pe sine. Au pipait plasticul, au analizat de toate partile navetele si au fost superincantati. Interesul lor a fost atat de mare, incat au solicitat o vizita la fabrica de ambalaje. Ei au fost impresionati de ceea ce li s-a explicat despre logistica pusa la punct pentru transportarea lichidelor. Li s-a parut fascinanta ideea sa duci suc de mere in saci sau containere prevazute su robinete sau oau lichide sa fie folosite direct din containere in bucatariile marilor restaurante, fara sa mai fie sparte.

Testarea ambalajelor realizate dupa proiectele clientilor in timpul procesului de productie si implicit renuntarea la ele, daca nu corespund.
Cu cat aflam mai multe amanunte despre categoriile de ambalaje din plastic, cu atat gaseam subiectul mai fascinant si distribuitorul mai bun.
Ar trebui sa fim mandri ca un astfel de vanzator de ambalaje din plastic isi desfasoara activitatea in tara noastra si ca nu suntem nevoiti sa aducem de departe navetele pliabile sau containerele pe sine, nici logistica pentru transportul lichidelor in deplina siguranta la distante foarte mari…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image