Multi dintre noi suntem pusi cel putin odata in viata in situatia in care sa cautam un service auto bun, cu mecanici care sa ne inspire incredere si unde sa fim tratati cu respect atat noi, cat si masinile noastre. Sunt extraordinar de multe service-uri in toate orasele, insa putini sunt cu adevarat priceputi si seriosi in ceea ce fac. Fie ca este vorba de o problema tehnica serioasa, fie ca este vorba de un simplu schimb de baterie, de filtre sau de ulei, toti avem nevoie sa gasim un service unde ne putem duce oricand cu incredere si impacati cu ideea ca problema se va rezolva rapid si bine.
Pana l-am gasit, umblam din service in service si nu eram multumita deloc. Am avut tot felul de experiente nefericite incat eram efectiv obosita sa caut, dar acum pot spune ca am avut cea mai buna experienta in acest domeniu si sunt foarte multumita.
Mai jos va voi face o scurta descriere a service-ului auto Vitan, unde am si devenit client fidel datorita profesionalismului de care dau dovada de fiecare data cand ii vizitez.
Acest service autorizat RAR este echipat cu utilaje si scule de calitate superioara, ofera si servicii de diagnoza, iar angajatii service-ului au un grad inalt de calificare si sunt de o amabilitate extraordinara.
Un avantaj important pe care are ofera service-ul este ca are un parteneriat cu un magazin de piese auto si colaboreaza cu cei mai importanti producatori si importatori de piese auto din tara. Magazinul lor are toate produsele necesare pentru orice marca de masina : consumabile, baterii auto, piese, ulei etc.
Acest service auto are preturi promotionale la manopera pentru clientii care achizitioneaza piese auto online de la Auto Network International. Acestia au de asemenea preturi accesibile si pentru alte servicii.
De cand l-am descoperit, l-am recomandat tuturor prietenilor si cunostiintelor mele. Este cel mai bun, priceput si serios service din oras. Recomand cu incredere!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image