Hiperhidroza netratata produce complicatii

0

Hiperhidroza netratata produce complicatii
Scene estivale in care este implicata hiperhidroza:
1. In autobuz, rosu ca un rac, un barbat transpira abundent. Camasa i s-a udat in spate si la subrat, iar de pe frunte cad broboane mari de sudoare ca de la streasina in decolteul doamnei elegante, imbracate in alb din vecinatatea sa. Incepe o disputa fiindca doamna se duce la o reuniune importanta si acum din neglijenta lui i s-au murdarit hainele scumpe. Transpiratia lasa pete galbene pe hainele deschise la culoare, iar efectul este dizgratios. Discutia derapeaza rapid la jigniri si etichetari. Cu tratament hiperhidroza nu s-ar fi ajuns aici. Si domnul si doamna s-au enervat si-au compromis ziua unul altuia si s-au simtit foarte rau in mijlocul de transport in comun.

 2. Lui X. Ii transpira ingrozitor palmele. Se inatalneste pe strada cu un prieten insotit de necunoscuti, iar acesta, amabil, insista sa le faca elegant cunostinta. X stie ca atingerea lui va da impresia de reptila umeda care ti se urca in palma, dar cum i se intind deja mainile, nu are ce le face, decat sa le stranga. Roseste de indata ce vede grimasele oamenilor pe care-i vede prima data. Si interviul de ieri de angajare a fost penibil. Ar fi vrut sa nu intinda mana potentialului angajator, dar candidatul la un loc de munca este evaluat si prim modul in care strange mana. Precis ca dupa salut s-au dus bietii oameni la baie si s-au spalat indelung pe maini. Se intelege ca nu a primit postul.
3. Y se deplaseaza in interes de afaceri cu un grup de parteneri straini si trebuie sa ia avionul catre Londra. Poarta ghete cu catarama metalica si nu poate trece dincolo, daca nu se descalta si nu-i pune ghetele cu bagajele pe banda. Incearca o scapare, dar personalul este neinduplecat. Se inroseste, isi freaca mainile si sa nu piarda avionul se descalta. Cei din jur pun mainile la nas. Y simte ca moare de rusina si isi pierde stima de sine.
Exemplele pot continua si hiperhidroza netratata poate avea consecinte grave, atat individuale, cat si sociale. Iata cateva dintre acestea:
-locul unde transpiratia sta mai mult timp, nu numai ca raspandeste un miros neplacut in jur, dar se si irita si se poate umple de basicute. Dupa ce acestea se sparg, capata un aspect neplacut, solzos.
-fiindca lumea cu care intra in contact ii considera murdari, toti protagonistii scenelor de mai sus isi pierd stima de sine si cad in depresie. Devin nervosi, nesuferiti, iar din cauza aceasta isi pierd prietenii si familia.
-fiindca sunt respinsi de toti, acesti oameni pot comite acte antisociale grave
Cu Apaxil se poate controla exact transpiratia de la subrat, dar si de la maini si picioare. Investitia de 180 de lei, cat costa cele doua produse, aduce normalitate in vietile celor care au probleme cu transpiratia excesiva.
Tratament hiperhidroza se poate comanda din magazinul onine cu cele mai bune si ieftine produse cosmetice Decryso.ro.
Un remediu cu impact salutar in socializarea unui om se gaseste in stoc si poate fi comandat usor, in maximum 8 minute, iar cumparatorul il va primi acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image