Epilare cu ceara pentru epilat si parul de pe maini, picioare si din zona intima poate disparea rapid prin

0
Daca barbatii nu au o problema cu parul de pe membre doamnele si domnisoarele nu il suporta. De ce? Pentru ca arata urat, pentru ca poate strica aspectul suav al picioarelor sau al mainilor.

Parul din zona intima si de pe membre poate fi indepartat usor prin metode mai putin traumatice ca in trecut, cand lumanarea era de baza, cu ajutorul unor produse pe baza de ceara epilat.


Ceara de epilat, avantajoasa si simplu de utilizat


Ceara epilat este sigura, igiena, usor de aplicat, exista sub diverse forme, pastile, benzi, ceara care se incalzeste si se poate refolosi, ceara de unica folosinta. In orice forma ar fi ceara isi face efectul imediat dupa aplicare, daca e aplicata corect nu lasa pielea iritata si inflamata, zona epilata ramane catifelata pentru mai mult timp.


E adevarat ca nu e vorba de o solutie permanenta, firul de par creste iarasi, insa o data pe luna sau mai des, in functie de cat de repede creste parul se merita sa apelati la o astfel de solutie usoara pentru epilare eficienta.


Avantajele produselor cu ceara epilat sunt date de diversitatea de tipuri existente pe piata, de preturile mici si de rezervele numeroase primite, de calitatea materialelor folosite de producatori, de metodele sigure si bine explicate in instructiuni, dar si de rapiditatea epilarilor chiar in intimitatea caminului.


Pe langa acestea mai putem mentiona lipsa unor experiente traumatizante, nu apar dureri sau afectiuni cutanate dupa epilare, pielea ramane la fel de frumoasa ca inainte si e catifelata.


Unele produse au si substante in ceara care pot preveni reactiile adverse si pot atenua din durerea vaga simtita in momentul efectiv al epilarii. In general se prefera kiturile cu ceara epilat, in care sunt incluse si uleiuri de calmare a pielii sau creme speciale naturale.


Kituri profesionale pentru epilare si preturi pentru toate buzunarele la PensuleMachiaj


Ceara pentru epilat este asadar o metoda pe care majoritatea domnisoarelor o foloseste, ceara se gaseste peste tot, preturile difera in functie de brand si modul de aplicare, dar nu sunt foarte mari, toata operatiunea de epilare se desfasoara in conditii de maxima siguranta si efectele se vad imediat.


Magazinul online PensuleMachiaj si-a innoit colectia de kituri profesionale pentru epilare si aduce ceara pentru epilat in atentia clientilor cu reduceri de pana la 59%. In kituri veti gasi incalzitoare de ceara epilat, rezerve ceara naturala pentru toate tipurile de piele, uleiuri calmante dupa epilare cu plante naturale, pentru hidratare si reducerea inflamatiilor, benzi de epilat, fara fibre, ceara elastica, decantor ceara traditionala, rola de hartie epilare.


In functie de produsele comandate online sau telefonic primiti si cadouri surpriza, rezerve ceara epilat naturala cu aplicator ingust. Livrarea e rapida prin curierat si Posta, orice intrebare despre produse si livrare o puteti adresa si cu ajutorul chatului online.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image