-Gen, ma doare cumplit incheietura, spuse diva in timp ce ridica ostentativ bratul sa i se vada cele doua ceasuri de mana. Straluceau de frumoase ce erau, nu aveai cum sa nu le faci remarcata prezenta.
Se pregatise la foc continuu sa le dea gata. Stia ce sa le spuna: ca un ceas este din aur rose, iar celalalt din platina si ca au costat o avere. Urma apoi sa le relateze cu lux de amanunte cum s-au mirat vanzatoarele trei ore cand a pus iubitul ei suma intreaga pe masa, fara sa clipeasca, dar prietenele ei s-au scuzat sa-si retuseze machiajele.
-Stie asta ce stie, draga, a izbucnit prima dupa ce s-au vazut singure! Anul acesta se poarta ceas peste ceas, o colectie de ceasuri la mana stanga.
-Auzi, fata, ne prefacem ca nu le vedem si pace pana la viitoarea iesire, iar atunci venim cu cate trei ceasuri dama si spunem ca asta este ultima tendinta la moda in materie de bijuterii! Neaparat venim cu unul in plus!
La intoarcere bratul divei ramasese nemiscat, in aceeasi pozitie, iar fetele s-au mirat in gand cum de nu ii amortise.
-Fetelor, dar voi nu vedeti nimic la mana mea, insista ea?
-Pete maronii de batranete, a spus prima.
-Si parca iti ies niste umflaturi de la reumatism prin piele, a spus a doua.
-Va intreceti cu gluma, iubitelor! Foarte bine, daca numai asta vedeti! Eu doream sa va daruiesc cate un ceas de mana ca mi-a cumparat iubitul meu zece ieri si va puneam sa va alegeti fiecare ce va place, dar daca tot sunt o femeie batrana, ce am pastrez pentru mine, dragelor, ca vin vremuri grele!
Degeaba au incercat ele sa dreaga busuiocul, nu glumesti cu varsta unei femei! De-atunci, rivalitatea lor continua de la distanta pe Ceasmania…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image