Nu incercati sa „fentati” motoarele de cautare!

0

Trecute sunt vremurile in care era suficient sa ai un site de prezentare sau un magazin online bine realizat din punct de vedere tehnic si grafic! Concurenta este acerba, si nu mai este demult suficient sa aveti o oferta de produse atractiva. Toate acestea trebuie promovate in mod eficient, pentru a atrage vizitatori și a-i converti în cumpărători. Pentru asta, trebuie sa puneti în aplicare strategii de marketing si promovare online care sa va pozitioneze cat mai bine in rezultatele cautarilor pe Google. Pentru a va creste sansele de a avea trafic si vanzari mai mari, este necesar sa fiti în primele rezultate din cautarile Google™.

De mult nu se mai poate avea brand awareness si nu se mai poate face marketing fara a avea continut de calitate, pentru ca motoarele de cautare au evoluat, fiind din ce in ce mai inteligente si mai „pricepute” in a face distinctia intre continutul superficial si ceva care intr-adevar a fost elabora de specialisti. Cu cat este mai consistent continutul, cu atat va fi mai „consumat” de publicul tinta si veti „urca pe locuri fruntase” in paginile motoarelor de cautare atunci cand produse sau servicii din aceeasi categorie cu cele oferite pe pagina dumneavoastra sunt cautate de internauti. Este deci esential pentru afacerea dvs (sau, daca sunteti webmasterul site-ului unui ONG, de exemplu, pentru mesajul pe care doriti sa-l transmiteti publicului) ca furnizorul sau consultantul dumneavoastra de servicii SEO sa va poata oferi de asemenea si servicii de marketing de continut.

Pe zi ce trece, motoarele de cautare devin din ce in ce mai „inteligente” (pentru ca li se adauga mereu noi algoritmi), depistand – si sanctionand – metodele mai putin ortodoxe pe care proprietarii de site-uri le-au utilizat pentru a obtine backlink-uri. Daca sunt depistate cuvinte-cheie de umplutura si continut „umflat” artificial prin duplicare sau alte metode asemanatoare, atunci respectivul site este „pus la colt”. Nu este deloc o figura de stil: purtatorii de cuvant ai Google™ au precizat clar si raspicat ca site-urile web care continua sa incerce sa manipuleze sistemul „nu va mai fi tolerate”.

Pentru a evita astfel de situatii neplacute, aveti nevoie de ajutorul unor specialisti in domeniu. Cea mai buna solutie este ITeXclusiv – o companie de web design 100% romaneasca, ai carei informaticieni se ocupa de promovare SEO inca din anul 2008! Tot ce trebuie sa faceti este sa trimiteti un e-mail pe adresa office@itexclusiv.ro ori, daca preferati, sa dati un telefon la 0766.677.047 sau la 0747.677.047.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image