3 motive pentru care e mai avantajos sa comanzi mobila online

0

La un moment dat in viata, toti trecem printr-o mutare sau o reamenajare a locuintei. Dat fiind ca mobila este un bun cu durata de viata mai lunga decat cea a bunurilor de consum, e necesar sa alegem cu atentie piesele de mobilier. De asemenea, uneori viata ne obliga sa improvizam si nu avem suficient timp sa facem lucrurile cum ne dorim. Destul de multa presiune pe capul unui biet om care vrea sa aiba o casa frumoasa, asa-i?

Noroc cu internetul ca iti permite sa rezolvi mai multe treburi de la birou sau de acasa. In zilele noastre, nu mai trebuie sa pierzi o zi intreaga pentru a-ti cumpara ceva necesar traiului de zi cu zi. Fie ca e vorba de haine, telefoane mobile, flori, carti sau mobila, online-ul e o gura de aer pentru oamenii si asa foarte ocupati cu un serviciu de 8 ore pe zi si, poate, si niste copii de crescut.

Poate ca nu te-ai gandit pana acum sa cumperi mobila online. Sau poate te-ai gandit, dar nu ai mers mai departe cu actiunea. In acest articol, poti afla 3 motive pentru care urmatoarea ta achizitie de mobila trebuie sa fie realizata prin intermediul unui magazin online.

1. Platesti cum vrei tu

Magazinele online de mobila iti ofera mai multe modalitati de plata: ramburs, cash sau cu cardul, online cu cardul, prin banca sau in rate fara dobanda. Mai mult decat atat, poti fii la curent cu oferta de mobila fara a mai parcurge drumul pana la un magazin fizic pentru a afla ca nu au adus marfa noua sau nu au redus deloc preturile. Eu, de exemplu, am gasit zilele astea o oferta la canapelele de living Acaju si nu a trebuit decat sa fac un search pe internet. Mi-a fost comod si usor sa gasesc zeci de modele de canapele doar cu cateva click-uri.

2. Poti returna produsele!

Am pus semnul exclamarii pentru ca multi producatori au o politica extrem de dezavantajoasa pentru returnare. Spre deosebire de magazinele fizice, de unde iti poti comanda mobila doar de la fata locului, cele mai multe magazine online de mobila iti permit sa faci retur intr-un termen de 14 pana la 31 de zile. Unele dintre ele chiar iti permit sa returnezi o piesa de mobilier creata doar pentru tine, pe baza masuratorilor facute in casa ta.

3. Poti accesa servicii

Pe langa produsul pe care il comanzi, un magazin online de mobila iti ofera si servicii. Poti sa chemi mesterii acasa sa faca masuratori si sa iti planifice executia si livrarea mobilei. Mai mult, nu va trebui sa cauti tu pe cineva cu o duba sa te ajute sa cari mobila. Avand toate serviciile de la acelasi furnizor, scapi de stresul ca nu ai cu cine sa faci transportul si sa cari canapeaua la etajul 6.

In final, sper ca te-am convins ca poti sa scapi de multa bataie de cap comandand mobila online. Mai mult, sunt convinsa ca la urmatoarea achizitie nu te vei da in laturi de la a-ti cauta mobila online si nu in depozite vechi de la marginea orasului.

Fotografie de Tim Wright via Unsplash

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image