Cum să îți uimești musafirii cu mâncarea de la Mezze

0

Pentru că eu nu am fost niciodată un bucătar desăvârșit, am apelat de când mă știu la a comanda mâncărurile atunci când aveam casa plină de oameni. Și pentru că dacă sunt aceeași musafiri… sincer nu le poți comanda aceeași pizza, sau aceeași salată cu piept de pui pe care au mai mâncat-o la tine de zeci de ori. Astfel că apelezi la un alt serviciu! Mâncare libaneză cu livrare la domiciliu.

Mâncarea libaneză de la Mezze nu a dat greș

Și pentru că sunt un tip de om care își dorește să iasă toate lucrurile frumoase, am apelat la Mezze. Când i-am zis soțului ” comanda mancare de la Mezze” că în 2 ore o să avem oaspeți, credea că glumesc. Pentru cei care nu știu, mâncarea libaneză nu este foarte diferită de mâncarea noastră, doar că să fiu sinceră… este mult mai sănătoasă și de cele mai multe ori mai aspectuoasă.
De la Mezze am mai mâncat când eram la birou. Țin minte și acum că colegele mele erau super entuziasmate de cât de bune erau legumele pe care acasă niciuna dintre noi nu le mânca. Asta e arta gătitului, asta e Mezze! O explozie de arome.. ce îți lasă gura apă. 

Ce am comandat pentru party-ul ce avea loc la mine acasă?

Din punctul meu de vedere salatele libaneze pentru mine ocupă un loc înalt… Am luat două porții de salată Tabbouleh, deși este de post, este extraordinar de bunăăăăă! Apoi am luat 2 porții de Shanklish de la aperitive reci și bineînțeles 4 porții de pui Royal urmată de Warak Enab ( niște sărmăluțe în foi de viță). Ce pot să spun e că mâncarea a fost deosebită. Nu cred că am mâncat vreodată un pui mai bun decât acum, dar și sărmăluțele de post au fost la mare căutare. 

Eu zic că merită să comanzi mâncare de la Mezze!

Faza e așa, dacă știi că vrei să îți uimești musafirii așa cum am făcut noi, sau pur și simplu vrei să comanzi pentru tine o mâncare ce îți lasă gura apă, alege Mezze. Nu cred că am mâncat vreodată o mâncare mai bună în afară de cea tradițională românească care să fim sinceri, cu ea suntem obișnuiți…. dar mâncarea de la Mezze e ceva ce nu toată lumea apucă să mănânce crezând că e super diferită. O fi diferită, dar în sensul bun, să știți.

Unde poți găsi Mezze?

Mezze se găsește București. Însă la numărul de telefon 021-3116633; 0720.044.469  face 

Livrări exclusiv în Bucuresti și împrejurimi!  Sau poți merge direct la ei  pe 
Adresa: Str. Mircea Vulcanescu Nr. 153 B, Sectorul 1 – Bucuresti unde îți vei putea delecta papilele gustative cu mâncare preparată pe loc, ingrediente tradiționale importate chiar din Liban, sau dacă nu îți poți comanda mâncare de la Mezze acasă… că e gratuit!

Mezze poate fi cel mai bun prieten al tău când vine vorba de mâncare. E imposibil să nu te cucerească!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image