Repertoarul firmelor de curățenie din România

0


Platforma inteligentă We Clean s-a gândit să realizeze primul repertoar de servicii de curățenie din țară. Aici cele mai serioase firme de curățenie sunt ordonate alfabetic după numele localității unde-și desfășoară activitate. Platforma este 100% gratuită și vine în tâmpinarea firmelor prestatoare de servicii, dar și a clienților.
Inventariind oferta și portofoliul platformei, valorile numerice îi justifică prestigiul:

1. 97 dintre cele mai bune firme de curățenie la nivel național
2. 89 de orașe situate în diferite regiuni ale țării
3. 507 clienți care și-au manifestat mulțumirea în mărturisiri sincere.
Structura platformei demonstrează altruismul și utilitatea, principii care au dus la realizarea ei.

Iată care sunt secțiunile acesteia:
-Cere ofertă. În acestă subîmpărțire a platformei sunt prezentate toate operațiunile pe care le execută firmele de curățenie și spațiile în care acestea acționează. Platforma va alege cel mai bun preț pentru: curățenia în garsonieră, apartament, casă sau vilă, hotel, bar, restaurant, hală sau magazin, spălare covoare, spălatul și călcatul hainelor curățarea vitrinelor, dar și a fațadelor clădirilor.

-La servicii, apar și operațiuni noi de care este nevoie în orice gospodărie, precum și clasificarea tipurilor de curățenie: de întreținere generală, după evenimente, după constructor. Curățenia după constructor este extenuantă și deprimantă pentru că deșeurile rămase în urma echipei trebuie strânse și scoase din casă. Știut fiind că nu este permisă aruncarea lor în tomberon, apar multe probleme legate de transportul și depozitarea lor în afara locuinței. În plus petele de vopsea, molozul se iau foarte greu, iar operatorii de curățenie sunt nevoiți să suporte toxicitatea postrenovare sau postconstrucție: mirosul de lacuri, de substanțe utilizate la izolații, lipiri…
Tot pe platformă apar oferte de deratizare și dezinfecție, spălare mochete și covoare, întreținere pardoseală și spălătorie auto la domiciliul clientului.

Pe blog apar sfaturi utile despre întreținerea curățeniei în bucătărie și în spațiile comune de agrement, dar și greșeli pe care le fac oamenii în timpul curățeniei.
Există și opțiunile: adăugare firmă și autentificare firmă în structura platformei.
Prin sfaturile de pe blog, clienții sunt învățați indirect cum să controleze activitatea echipelor de curățenie și cum să nu comită erori în timpul curățeniei.

Profesioniștii curățeniei vor avea în vedere următoarele aspecte:
-Stabilirea timpului optim pentru fiecare încăpere pentru a se acorda atenție detaliilor.
-Scuturarea pernelor, cuverturilor, draperiilor înainte ca podelele să fie șterse
-Nu vor confunda produsele de curățat cu cele dezinfectante.
-Vor aștepta ca podeaua să se usuce și nu vor intra în încăpere când aceasta este udă ca să repete o operație de mai multe ori.
-Vor insista asupra locurilor unde se dezvoltă colonii întregi de germeni: vas de toaletă, mânere uși, dulapuri, frigidere, telecomenzi.
-Textilele utilizate la șters vor fi schimbate des. Cele murdare se aruncă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image