Motivele pentru care usile Palladio au un aspect deosebit

0

Numai la Palladio puteti gasi usi exterior premium! Usile Palladio sunt fabricate in Irlanda, la cea mai moderna si complexa fabrica de usi, dupa o tehnologie unica si complexa, pentru a carei dezvoltare au lucrat specialistii timp de 10 ani. Procesul de fabricatie a fost patentat si astfel oamenii au acces acum la cele mai revolutionare usi din lume.
Structura usilor Palladio este fabricata dintr-un sistem tip monococ unic, ce este ranforsat ulterior cu fibra de sticla cu o grosime de 65mm. Cadrul usii este fabricat din uPVC ranforsat la randul sau cu otel galvanizat gros de 16mm, din acest motiv usa fiind practic indestructibila prin socuri mecanice.

Aspectul exterior al usilor Palladio este unul extrem de elegant si frumos. In plus, clientii au posibilitatea de a opta pentru ce culoare a usii doresc. Faptul ca usa exterior Palladio este matritata pe lemn de stejar ii confera acesteia aspectul fidel al lemnului, astfel incat nu puteti spune difrenta intre aceasta si o usa confectionata din lemn masiv. Materialul composit din care este confectionata usa ii asigura acesteia si un plus de rezistenta, usa fiind extrem de solida si sigura. Folia de termoplastic colorat, peste care se adauga renumita folie Renolit asigura un aspect deosebit usilor Palladio si in plus il si mentin neschimbat. Datorita acestor doua folii clientii isi pot alege culoarea favorita pentru usa, iar aceasta nu se va zgaria si nici nu se va decolora, chiar daca intampina intemperii extreme.

In ceea ce priveste aspectul estetic, expertii de la Palladio au creat si sute de modele de geamuri ce pot fi inserate in usa sau in cadrul usii. Sticla folosita este triplu stratificata, dar si securizata, si foloseste tehnologia tip termopan pentru asigurarea izolatiei termice. Exista sute de modele de decoruri pentru sticla, iar la cererea clientului se pot face si modele personalizate. Toate decoratiunile geamurilor sunt realizate manual de catre artizani, iar aspectul final este unul de vitraliu, sporind astfel frumusetea desavarsita a usilor Palladio. Geamul pictat se afla intre doua straturi de sticla transparenta, cu grosimea de 4 mm si este izolat de actiunea factorilor extreni, ceea ce inseamna ca isi va pastra intact aspectul de-a lungul anilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image