Cand ai nevoie sa inchiriezi o masina direct din aeroport, trebuie sa gasesti o firma de inchirieri auto Bucuresti serioasa, o firma care sa iti ofere servicii de calitate si in regula din punct de vedere legal.
Si eu am avut nevoie de o firma de inchirieri auto Bucuresti ai am luat legatura cu cei de la Alana Rent a Car. Aici am gasit cele mai bune masini, la cele mai bune preturi. Am avut o experienta placuta si recomand si altora AlanaRent.ro.
Cand vrei sa inchiriezei o masina, trebuie sa tii cont de cateva criterii importante. Iata care sunt cateva dintre acestea:

• Destinatie
Conteaza mult ce anume vrei sa faci cu masina respectiva, unde anume vrei sa mergi. Daca de exemplu inchiriezi o masina pentru a merge la un eveniment, poti alege o masina mai eleganta. Daca vrei sa inchiriezi o masina pentru a rezolva diverse probleme pe care le ai prin oras si nu numai, poti alege o masina ceva mai clasica.

• Consumul de combustibil
Si acesta este un criteriu care conteaza. Daca vrei sa nu dai prea multi bani pe benzina/motorina, indicat ar fi sa alegi o masina care are un consum mic de combustibil. La Alana Rent vei gasi masina dorita. Consumul de combustibil este afisat pe site pentru fiecare masina in parte.

• Dotarile masinii
Dotarile masinii conteaza foarte mult. Imagineaza-ti cum ar fi sa circuli iarna fara caldura si vara fara aer conditionat. Totodata, poate vrei sa ai un dispozitiv pe care sa asculti muzica sau alte dotari care sunt importante pentru tine.

• Marca masinii
Da, pentru unii conteaza ce masina inchiriaza. Unii vor sa inchirieze masini pe care le-au mai condus si asa mai departe. La Alana Rent poti inchiria masini de la o multime de branduri – Chevrolet, Dacia, Opel, Volkswagen, Peugeot, Renault, Ford sau Skoda. Pe AlanaRent.ro gasesti toate detaliile.

Alege masina potrivita pentru tine, alege-o in asa fel incat sa te poti folosi de ea pe toata durata perioadei de inchiriere.
Alege cu grija firma de la care inchiriezi, citeste bine contractul, examineaza masina inainte de a semna contractul si returneaz-o la timp in cele mai bune conditii. Inchiriati masini la pret redus de pe Alanarent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image