Ferestrele din termopan se monteaza foarte usor de catre specialisti si rezista foarte mult in timp. Rezista la efractie si nu prezinta riscuri de accidentare, deoarece sunt foarte rezistente. La aceste tipuri de geam se foloseste sticla tratata care permite filtrarea caldurii si trecerea luminii in interior fara a produce asa numitul efect de sera. Nu mai punem la socoteala faptul ca durata de viata a acestor geamuri este de aproximativ 50 de ani. Indiferent de intemperiile, temperaturile si schimbarile climatice, aceste geamuri rezista cu brio. Au o etanseitate perfecta la apa si vant.  Pe langa aceste avantaje nici nu va dau foarte mari batai de cap.

Ferestrele din PVC nu ruginesc si nu trebuie sa le vopsiti. O data la cateva luni, balamalele acestora trebuie lubrefiate. In rest, geamurile nu au nevoie de alte intretineri. Pentru mentinerea aspectului placut al ferestrelor, o data la cateva saptamani este indicat sa le curatati cu o solutie pe baza de sapun lichid. Este contraindicat sa folositi agentii abrazivi. Cheltuielile cu intretinerea vor scadea considerabil daca va veti monta astfel de ferestre la casa. Acest lucru se datoreaza proprietatilor de izolatie termica ale PVC-ului si ale geamului termoizolator.

Izolatie superioara

Datorita conductivitatii termice reduse a tamplariei din PVC, veti avea parte de o izolatie termica superioara care tine departe de incapere condensul. Totodata, in urma montarii acestui tip de geam veti avea parte de o izolatie fonica foarte buna. Geamurile PVC ofera o protectie eficienta impotriva zgomotului. Acestea sunt ideale in cazul in care stati intr-o zona aglomerata unde zgomotul produs de masini este la ordinea zilei. Ferestrele din termopan va ofera protectie 100% impotriva spargatorilor. Insa daca plecati de acasa, nu uitati geamurile deschise. Mai bine lasati ca apartamentul sa fie pe mana cuiva care sa aiba grija de el, iar daca stati la casa este indicat sa va achizitionati un sistem antiefractie. Geamurile termopan de tip Low e au rolul de a impiedica radiatiile de unda mare, iar in felul acesta locuinta va fi protejata pe timp de vara de caldura. Geamul reflexive este colorat si are effect de oglinda la exterior pe timpul zilei.

Cel mat sau ornamental sporesc gradul de intimidate si pe timpul noptii. In cazul in care locuinta este orientate spre soare, optati pentru un geam fumuriu care are rolul de protectie al mobile si lupta impotriva radiatiilor UV. Totodata, protejeaza parchetul si interiorul locuintei. Pe piata veti gasi profile colorate care se adapteaza oricarui tip de casa. Montarea geamurilor termopan nu dureaza foarte mult, avand in vedere ca din momentul comenzii si pana ce vor veni specialistii sa va monteze geamurile, durata este de cateva zile. Important este sa alegeti geamurile care se potrivesc incaperii si care sunt de cea mai buna calitate pentru a nu va trezi cu surprize mai tarziu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image