Secretul pentru un mix Bloody Mary perfect

0

Trucul pentru un cockteil Bloody Mary perfect, acum case apropie Halloween-ul, este de a-l lasa la marinat timp de cel putin douazecisipatru de ore, desi, in mod ideal ar trebui sa stea chiar trei zile. Toate aromele au nevoie sa se stabilizeze impreuna, explica un director al unei fabrici de vinuri si bauturi spirtoase. Trebuie sa fie cantitatea potrivita de prospetime si, de asemenea, nu in stare proaspata.

Pentru un Bloody traditional, vei avea intotdeauna nevoie de sos Worcestershire, suc de lamaie, sare, piper, telina, suc de rosii, hrean si bineinteles, vodca. Dar, cele mai bune variante de joc sunt date de condimente. Acestea dau profunzime bauturii in functie de gustul picant al fiecaruia. Poti folosi hrean, mustar picant sau chiar usturoi pentru a da un plus de complexitate bauturii. Mustarul chinezesc, de exemple, este cu totul special fiindca are un profil de condiment pe care nu vei fi capabil sa-l creezi cu un sos de chili.

Garnitura este un alt mod de a adauga caracter bauturii. Evita hamburgerii si orienteaza-te spre muraturi. In pietele din Italia au adesea o sectiune de ulei, conserve cu ciuperci murate si fasole verde, ceapa, si poti incerca ceva care arata bine in paharul tau. Aceasta este una dintre bauturile alcoolice perfecte ca o mica gustare pentru a va organiza pana cand celalte feluri de mancare sunt gata pentru cina de halloween si nu numai.

Iata cateva dintre ingredientele traditionale ce pot fi mixate alaturi de vodca pentru a obtine gustul dorit al acestui cocktail: suc de rosii, hrean, hamsii, mustar, suc de lamaie proaspat stors, piper negru, sare de mare si un strop de seminte de telina.

Se mixeaza la blender hreanul, hamsia, mustarul si condimentele pana cand au o consistenta complet neteda. Adauga lamaie, lime si suc de rosii si se amesteca. Se ajusteaza mixul la gust in functie de modul in care il doriti, mai picant, mai sarat sau mai citric. Adauga o lingura de vodca pentru a stabiliza mixul si pentru a pastra sucurile proaspete. Bagati la frigider si lasati marinat timp de cel putin doua zile asa cum am mai spus, dar nu mai mult de cinci. Dupa ce a trecut aceatsa perioada, se combina mixul cu vodca si se decoreaza in pahare dupa cum se doreste. Iata cateva sugestii: infrumusetare cu felii de lamaie, ardei iuti peperoni, ardei cherry cu feta, cocktail de creveti, fasole verde murata, ciuperci marinate cu usturoi si marar si desigur, clasica tulpina de telina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image