Pune cauciucuri agricole pe tractor si ai stofa de agricultor

0
Cauciucurile agricole care se monteaza pe tractor, in principiu, sunt produse care daca sunt ieftine, vor avea de suferit la nivel de straturi si la nivel de compozitie a cauciucului, astfel incat poate reprezenta o economie pe moment, dar poate aduce costuri mai mari operarii tractorului, pentru ca tractorul va incerca sa aiba aceeasi eficienta intampinand o rezistenta mai mare la rularea pe teren accidentat sau pe orice alt tip de teren, pana la urma.
 De aceea, este preferabil ca agricultor sa aleaga anvelope agricole noi, la un pret cat mai mic dar corect (si nu ieftin, sa nu urmareasca cu exagerare cel mai mic pret).

La suprafata, o anvelopa din aceasta poate avea forma uneia premium, ceea ce este bine, dar cauciucul produs de producatori responsabili este facut in asa fel incat sa prezinte performante mari, si performanta costa absolut de fiecare data, cu referire la orice produs.

Ce marci de cauciucuri de tractor pot fi cumparate cu incredere?

 Asta este o provocare. Agricultorii  rodati cu astfel de situatii vor schimba anvelopele la tractor,  sunt invatati, insa stiu ce marci sa aleaga cel mai bine? In lista de mai jos sunt infatisate cateva cauciucuri si sunt precizate si marcile acestora:

    · Marca Petlas: o anvelopa cu raza de 38 si de latime 1400 mm

     · Marca BKT de anvelope: o anvelopa cu raza 16 si de latime 800 mm 
     · Anvelopa pentru directie, cu striatii longitudinale, de raza 16 si cu latimea de 900 mm
     · Marca Tiron: un cauciuc cu 4 pliuri, de raza 6 si cu janta de 630 mm

De la raza de 6 la raza de 16 se observa o diferenta mare, la fel si la latime. La fel si la pliuri, la striatii. Numai o posibilitate de retur gratuit timp de cateva zile in urma unei comenzi online poate indeparta complet riscul nepotrivirii cu exactitate a nevoilor de deplasare cu a continutului comenzii facute online. Magazialucostica.ro are un interval de 15 zile in care comenzile de anvelope agricole se pot returna gratuit.

Ce alte cauciucuri agricole mai exista pe piata?

Rotile semanatoare nu se regasesc in lista de mai sus, cu toate ca sunt asociate cauciucurilor de tractor, cel putin pe Magazialucostica.ro (un site operat de specialisti in utilaje si in echipamente pentru utilaje).

Dar despre orice anvelope s-ar discuta, trebuie sa se discute nu de cel mai mic pret si de aspectul exterior, ci de robusetetea acestora, de dispunerea pliurilor in functie de deplasarea pe sol ud/pe teren accidentat. 

 Si variantele de latime conteaza (spre exemplu, pe https://www.magazialucostica.ro/https://www.magazialucostica.ro/ variantele de latime sunt de minim 400 mm si de maxim 1400 mm). In aceeasi logica, numarul de pliuri ale cauciucurilor pentru tractor impune un comportament diferit de deplasare.

In functie de aceste valori, pretul anvelopelor de tractor difera. Si nu sunt anvelope ieftine si bune, ci au pret corect si calitate buna. Pot fi si ieftine, privindu-le in comparatie cu alte anvelope de aceeasi calitate si de aceeasi marca dar oferite de alt comerciant. Asa se face o comparatie buna! Ce este ieftin nu este neaparat bun, asadar mare atentie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image