Deco Artis – magazin de hainute botez traditionale

1

Cand aveti de ales hainute botez pentru un bebelus ce urmeaza sa fie crestinat si puteti merge pe un design elaborat sau pe un stil simplu, este indicat sa gasiti o solutie de mijloc.

Temperatura 
Daca botezul are loc in sezonul cald, vara si nu vreti ca bebelusului sa ii fie prea cald in biserica, alegeti hainute subtirele. Din contra, daca botezul are loc iarna sau atunci cand temperatura este scazuta si vreti sa va asigurati ca bebelusului nu ii va fi frig si nu va raci, ar trebui sa optati pentru hainute botez groase, eventual paturica. In sezonul cald hainutele pentru botez ar trebui sa fie cu maneci scurte si fabricate din tesaturi usoare, cum ar bumbac, in sau matase. Sunt cele mai potrivita. Daca este toamna sau iarna, hanutele ar trebui sa fie cu maneca lunga.

In timpul botezului bebelusul nu trebuie sa transpire pentru ca un bebelus care nu se simte bine si este agitat nu este un copil fericit. Sunt persoane care apreciaza ca satinul este unul din cele mai potrivite materiale pentru hainutele de botez. De asemenea nu trebuie sa omitem faptul ca intr-un sezon rece copilul poate avea nevoie de palarie, jacheta, pulover sau paturica de botez. Astfel de accesorii pot avea detalii complexe cum ar fi dantela sau cruciulite brodate.

Se observa o tendinta tot mai pregnanta in ultima vreme ca bebelusii ce urmeaza sa fie botezati sa fie imbracati in costume populare. Este o traditie foarte frumoasa mai ales ca hainutele de botez realizate in aceasta maniera sunt cu adevarat deosebite.

Cum cumparati hainute botez?

Daca nu stiti unde puteti gasi astfel de hainute botez pentru copiii va spunem noi. Accesati site-ul deco-artis.ro cu hainute pentru botez unde puteti vizualiza mai multe costume populare pentru fetite si baieti, rochii de botez si accesorii interesante. Cei de la Deco Artis ofera gratuit posibilitatea de personalizare a produselor ceea ce reprezinta inca un avantaj. Astfel, la cererea clientilor costumele si accesoriile pot fi imprimate cu numele de botez al celui care urmeaza sa fie crestinat. De exemplu, numele copilului poate fi imprimat pe vestura sau pe camasuta de botez, pe catrinta, traistuta sau panza de mir. Este minunat cum nasii pot sa aleaga un astfel de cadou deosebit si personalizat pentru viitorul lor fin.

Pentru oferta completa de hainute botez, costume populare atat pentru baieti cat si pentru fetite accesati site-ul deco-artis.ro Toate produsele sunt de cea mai buna calitate si se lucreaza cu atentie de catre mesteri iscusiti.

1 thought on “Deco Artis – magazin de hainute botez traditionale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image