Arabesque – cel mai mare distribuitor de materiale de constructii si finisaje

0
Arabesque este cel mai mare distribuitor de materiale de constructii si finisaje din tara noastra. Cei de la aceasta companie au reusit sa deschida pana in prezent, nu mai putin de 19 centre comerciale in Romania. Atat in tara cat si in strainatate acest retailer romanesc a reusit sa deschida 34 de centre comerciale in tari precum Moldova, Bulgaria si Ucraina. Pe piata autohtona, Arabesque a reusit sa se impuna de cativa ani, oferindu-le clientilor cele mai bune produse la preturi rezonabile. Ma bucur ca reusesc sa gasesc de fiecare data aici produse de calitate la preturi mici.
Eu merg destul de des in magazinele Arabesque pentru a gasi produsele de care am nevoie. Ma bucur ca gasesc mereu produse de calitate asa ca iti recomand si tie sa cauti Arabesque pe Linkedin daca vrei sa afli mai multe detalii despre acest retailer romanesc. Ai oricand la dispozitie cele mai bune oferte din tara. Au reusit sa isi dezvolte foarte bine afacerea de la un an la altul. Anul trecut au avut o cifra de afaceri foarte mare, de peste 337 milioane de euro. Este o suma foarte buna pentru un retailer autohton care trebuie sa se”bata” cu granzii din afara.
Chiar si asa, eu prefer sa merg pe mana romanilor de la Arabesque care reusesc de fiecare data sa se extinda. Chiar anul acesta si-au deschis cel mai mare centru comercial care se intinde pe 9.000 mp. Ma bucur ca a fost facut aproape de Pitesti, asa ca pot merge mai des cand vreau sa cumpar lucruri noi si materiale de care am nevoie pentru a mai face modificari la casa. Aici, la Pitesti, gasesti acum peste 25.000 de produse de constructii si finisaje. Ai de unde alege orice ai nevoie fara sa cheltui foarte multi bani. In plus le ofera clientilor si transport gratuit. E un avantaj pentru orice cumparator care nu are la dispozitie o masina cu care poate transporta materiale de constructii.
Pentru cei care inca nu  au aflat de aceasta firma, retailerul romanesc s-a lansat pe piata din 1994, iar in ultimii ani s-a dezvoltat foarte mult, chiar si in mediul online. Alege cel mai bun retailer din domeniul constructiilor daca vrei sa gasesti cele mai bune materiale de constructii. E bine sa incurajam distribuitorii romani care reusesc sa ne ofere materiale de calitate. Poti fi activ pe Linkedin acolo unde gasesti toate informatiile despre aceasta companie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image