Sfaturi rapide pentru a va organiza mai bine baia - 24monden.ro

Sfaturi rapide pentru a va organiza mai bine baia

1. Organizati dulapiorul cu medicamente.
Asigurati-va ca in acest dulapior exista medicamente pe care le folositi in mod regulat si aveti nevoie de ele. Aruncati-le pe cele expirate. Etichetati-le si tineti-le in dulapul de sub chiuveta sau in dulapul cu prosoape. Puteti sa le depozitati si in bucatarie pentru ca umezeala din baie le poate deteriora.
2. Produse de ingrijire a parului
Geluri, spray-uri, spuma, bigudiuri, perii si uscatoare de par – toate ocupa foarte mult spatiu in baie. Pentru o organizare rapida, cumparati o ladita din plastic pentru ele pe care sa o asezati sub chiuveta. Pe masura ce le asezati in raftuletul de organizare vedeti cat de des folositi fiecare produs. Daca exista lucruri pe care nu le-ati folosit in ultimele 6 luni, in general este cazul sa scapati de ele. Cand va arangati parul puteti scoate ladita pentru a lua ce aveti nevoie, fara sa faceti mizerie in jur.
baie
3. Ganditi solutii simpatice pentru depozitarea prosoapelor.
Aici https://scotianul.ro/organizare-baie gasiti cateva idei foarte interesante si utile. Daca raftul pentru prosoape nu este suficient de mare pentru toata familia, adaugati alte dispozitive de sustinere pentru prosoape. Sunt accesibile la pret, se monteaza usor si ocupa putin spatiu.
4. Dulapuri pentru depozitare si etajere
Sertarele din baie tind sa fie prea incarcate si inghesuite. Alegeti dulapioare frumoase care sa se asorteze cu baia dumneavoastra, sa nu fie atat de mari, ci practice si simplu de accesat. Daca aveti copii, cautati dulapioare la care acestia sa aiba acces si care sa se deschida usor. Etajerele sunt la indemana, pot fi suspendate si puteti aseza pe ele o multime de lucruri de care aveti nevoie. Pentru colturi, puteti alege etajere speciale iar in acest mod veti folosi spatiul mult mai bine.
5. Cosul de rufe
Pentru rufele murdare ar trebui sa aveti un cos la indemana. Daca alegeti unul cu un design placut, nu e necesar sa-l ascundeti sau sa fie mai retras. Important este sa aiba capac, sa fie suficient de inalt incat sa puteti pune rufele murdare pe care le adunati. Pentru o familie numeroase, vor fi utile acele cosuri mai mari, pentru ca oricat de des ati spala se vor aduna mereu multe rufe. Daca doriti sa economisiti cat mai mult spatiu, alegeti mai degraba cosuri inalte decat cosuri late. Foarte practice sunt acele cosuri care se pliaza atunci cand sunt goale.
Savoniere, suporti, perii, cosuri de rufe si agatatoare – pentru idei interesante la preturi convenabile de organizare a baii accesati https://scotianul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *